Geri Dön
Uzmanpara Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden geri çekilen altın fiyatları bu hafta itibarıyla yukarı yönlü seyri ile dikkat çekiyor. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Para ve emtia piyasalarında yönü geçen hafta ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı belirledi. Fed, faizi 23 yılın zirvesinde tutarken, bu yıl için 3 faiz indirimi beklentisini korudu. Bu gelişmenin etkisiyle birlikte geçen hafta ons altın 2222 dolar seviyesine kadar yükselirken gram altın 2300 TL’yi aşmıştı. Ancak hafta ortasından sonra altın fiyatlarında düşüş dikkat çekmişti.   

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Yeni haftada ise altın fiyatlarında yön değişti. Dün ons altın 2197 dolar seviyesine kadar yükselirken, gram altın 2277 TL’yi görmüştü. 

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Haftanın dördüncü işlem gününe 2194 dolar seviyesinden başlayan ons altın şu sıralarda yükselerek 2207 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2187 dolar, en yüksek ise 2217 dolar seviyeleri test edildi. 

Bugüne 2276 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yükselerek 2293 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2270 lira, en yüksek ise 2304 lira seviyeleri görüldü.