Geri Dön
Uzmanpara Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Haftanın ilk işlem gününde rekor kıran altın fiyatları yatırımcıların ilgisini çekti. Dün gram altın fiyatı 2362 TL seviyesini gördü. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında geçen hafta cuma günü ve yeni haftanın ilk işlem gününde rekor seviyeler dikkat çekti. Ons altın dün 2265 dolar ile tarihi rekor kırarken, gram altın fiyatı 2362 TL seviyesini test etti. Bu gram altında tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak kayıtlara geçti. 

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Özellikle son dönemde güvenli liman altına talep artarken, ABD Merkez Bankası’na ilişkin (Fed) faiz indirimi beklentileri piyasalarda yönü tayin etmeye devam ediyor. Geçen haftalarda Fed’in bu yıl 3 faiz indirimi öngörüsünü koruduğunu açıklamasının ardından altında yön yukarı dönmüştü. 

ONS ALTIN BUGÜN YÜKSELİYOR

Ons altın haftanın ikinci işlem gününe 2251 dolardan başladı. Ons altın şu sıralarda yükselerek 2264 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2246 dolar, en yüksek ise 2266 dolar seviyeleri test edildi.  

GRAM ALTINDA SON DURUM NE? 

Güne 2335 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yatay seyrederek açılış seviyesinden işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2320 lira, en yüksek ise 2347 lira seviyeleri görüldü.