Geri Dön
Uzmanpara Ünlü şirket ihracatını artırdı

Ünlü şirket ihracatını artırdı

Kerevitaş, Ar-Ge ve inovasyona dayalı iş modeliyle ürün yelpazesini genişleterek yılın ilk dokuz ayında ihracatını yüzde 81 oranında artırdı.

Ünlü şirket ihracatını artırdı

Kerevitaş ihracatını 2021’in ilk dokuz ayında yüzde 81 oranında artırdığını açıkladı. Kerevitaş CEO’su Şükrü Çin, konuyla ilgili “Şirket, konsolide cirosunu yılın ilk dokuz aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 3,15 milyar TL’ye yükseltti. Dondurulmuş Gıda ve Konserve İş Birimi’nde ciro yüzde 23,5 artışla 820 milyon TL olurken, Yağ İş Birimi’nde ise ciro yüzde 57,7 artışla 2,4 milyar TL olarak gerçekleşti” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çin, “Kerevitaş’ta hem yurt içinde hem de yurt dışında sürdürülebilir büyümemiz devam etti. Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarımızı artırarak ürün portföyümüzü tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına göre sürekli geliştiriyoruz. 2021 yılının ilk dokuz ayında dondurulmuş gıda, konserve ve margarin pazarındaki lider konumumuzu güçlendirerek Kerevitaş’ın güçlü markalarıyla tüketicilerimize yenilikçi lezzetleri sunmaya devam ettik.” ifadelerini kullandı.