Selam sevgiyi yüklenerek yüreğinde taşıyan okurlar. Sevgi sanatının kanadını takmışsanız sevgiliniz olsun olmasın bu günün öznesinin değil sevginin değerine varın.

Sevgi insanın özünde yatan bir duygudur. Zamanla derinlere gömülür keşfedilmeye ihtiyacı olur. Bebekleri düşünün karşılıksız sevilirler minicik adamların yaptığı tek şey komik sesler hareketler ve tabi ki gülümsemedir. Gülümsemenin gücü her yaşta insanı etkiler çünkü bulaşıcı harika bir hastalıktır. Hasta etmeyin adamı diyen birine bile gülersiniz...

Haberin Devamı

Hadi bugün sevmediğiniz birine uzaktan veya yakından gülümseyerek buzları eritin, gelecek için sevgi tohumlarını yeşertin...

Bu güne özel sevgi kadar sıcacık tatlı bir tarif paylaşmak istiyorum. Çikolatalı sufle, hatta size hediye edilen çikolataları sevginizle harmanlayarak tekrar aşkınızı tattırabilirsiniz.

Sevgiye değer okurum sizin için en pratik ve mükemmel sufle tarifini oluşturmak istiyorum. Bunun için 1/1 yöntemini kullanacağız.

Fırınımızı önceden ısıtarak 200 dereceye ayarlayın. 3 yumurta akını bir fiske tuz ile el mikseriyle çırparak mereng köpüğü haline getirin. Yumurtayla aynı miktarda (2 yemek kaşığı olabilir) kahvaltılık sürülebilir veya madlen (100gr) çikolatayı kapta ısınmış fırında kısa süre tutarak eritin ve yumurta merengine azar azar spatula veya kaşıkla karıştırarak yedirin. Suflemizi fincan veya kaselerin yarısına kadar doldurun. Bir tepsiye bir miktar soğuk su koyarak sufleleri tepsiye yerleştirip 12-16 dakika civarı pişirin. Çıktığında kabarık olacaktır üzerine pudra şekeri serperek sıcağı sıcağına servis edin.

Afiyet olsun.

Şef Sonradan Gurme