Geri Dön
2118 yılından geldiğini iddia etti

2118 yılından geldiğini iddia etti

1981 yılında gizli CIA görevi ile zamanda yolculuk yaparak 2118 yılına gittiğini öne süren Alexander Smith, bu iddiasına dayanak olarak 2118 yılında çekilen bir fotoğrafı gösterdi.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Gelecekten geldiğini iddia etmek şu sıralar F1 tipi yeni bir yarış haline geldi. Seç beğen al mantığında gelecekten bir yıl seç ve geldiğini iddia et akımına şimdi de Alexander Smith adlı bir kişi katıldı.

Haberin Devamı

Alexander Smith, gizli bir CIA görevi çerçevesinde 1981 yılında zaman yolculuğu yaparak 2118 yılına gittiğini iddia etti.

YouTube üzerinde yayınlanan bir videoda kendisinin zamanda yolculuk yapan ilk isimlerden birisi olduğunu söyleyen Alexander Smith, her şeyin 1981'de başladığını belirtiyor.

Anlattıklarına inanmayacak kişiler içinse gelecekte çektiği fotoğrafı kanıt olarak sunuyor.

Kanıt olarak sunulan fotoğrafın 2118 yılında çekildiğini ve fotoğrafın o yıl gezdiği kente ait olduğunu belirten Alexander Smith, fotoğrafı çektiği anı asla unutmayacağını, o an kentin biraz dışında olduğunu ve kente girmeden önce bu fotoğrafı çektiğini öne sürüyor.

2030 yılından gelen zaman yolcusu yalan makinesi testine tabi tutuldu!

Haberin Devamı

2118 yılı için son derece düşük kaliteli olan fotoğrafta uzun yeşil ve tuhaf şekilli binalar göze çarpıyor.

Londra, New York ya da İstanbul'daki gökdelenlerin aksine fotoğraflanan kentteki yapıların son derece geniş olduğu görülüyor.

Peki bugüne kadar neden bekledin diye soranlara ise Alexander Smith, dünyanın henüz bu gerçekleri duymaya hazır olup olmadığına emin olamadığını belirtiyor.

Ayrıca hükümetin orijinal fotoğrafa el koyduğunu fakat önceden fotoğrafın bir kopyasını almayı başardığını söyleyen Alexander Smith, 22'nci yüzyılda dünyanın nasıl göründüğüne, uzaylılarla yapılan temaslara, yeni bir dilin ortaya çıktığına ve iklim değişikliğinin korkunç boyutlara ulaştığına dair bazı iddiaları sıralıyor.

Alexander Smith, uzaylıların ilk ziyareti 21'inci yüzyılın ortasında yapacağını belirtiyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler