Geri Dön
Meghan Markle ve Prens Harry kızlarının yüzünü sonunda gösterdi!

Meghan Markle ve Prens Harry kızlarının yüzünü sonunda gösterdi!

Prens Harry ve Meghan Markle, kızları Lilibet’in yüzünü birinci yaş gününe özel olarak sonunda paylaştı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın Lilibet bebeğin yüzünü gizlemelerinin özel bir sebebi var mıydı?

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Kraliyetten ayrıldılar!

Prens Harry ve Meghan Markle geçtiğimiz senelerde kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmak istediklerini belirterek İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerinden çekilmişlerdi. Bundan yaklaşık iki sene önce dünya gündemine bomba gibi düşen bu ayrılık İngiliz Kraliyet ailesinde büyük bir olgunlukla karşılanmış gibi görünse de o dönem ve sonrasında bazı çalkantıların olduğunu hepimiz hissetmiştik.


Birinci yaş fotoğrafı...

Kraliyetten ayrılırken yalnızca bir çocukları olan Meghan ve Harry çiftinin geçtiğimiz sene bir bebekleri daha oldu ve adına Lilibet Diana dediler. Prens Harry'nin vefat eden annesi Prenses Diana ve babaannesi Kraliçe II. Elizabeth'in isimlerinin birleşimi olan Lilibet Diana'nın yüzünü neredeyse hiç görmemiştik. Yılbaşında yayınlanan aile kartında gördüğümüz Lilibet'in birinci yaşına özel ilk fotoğrafı anne ve babası tarafından paylaşıldı.

Haberin Devamı

Her halinden babasının küçüklüğünün tıpkısının kopyası olduğunu gördüğümüz Lilibet Diana bebek pamuk şeker gibi desek abartmış olmayız sanırım.


İlk önce Londra'da kutlandı

Geçtiğimiz günlerde Kraliçe II. Elizabeth'in Platin Jübile kutlamaları için Londra'ya giden Harry ile Meghan hazır oradayken Lilibet'i de  büyük babaannesi Kraliçe Elizabeth'le resmi olarak tanıştırdı. Hatta Prens Harry ve ailesi Londra'dayken minik Lilibet'in ilk doğum gününü de İngiltere'de kaldıkları Frogmore Cottage'da ailece kutlamış. Ancak oradaki kutlamalarda ve Platin Jübile'de Lilibet bebeğin herhangi bir fotoğrafını görememiştik.


Gölge düşürmemek için gölgede durdular

Zaten kutlamalarda Prens Harry ve Meghan Markle bile çok fazla görünmediği gibi kutlamanın önemine gölge düşürmemek için kendilerine geri planda durmalarının gerektiğine dair uyarı yapıldığıyla ilgili bir söylenti de var. Olaysız geçen Londra seyahatinin ardından Prens Harry ve ailesi ABD'ye döndü. Kızları Lilibet'in doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte samimi bir şekilde kutladılar. Lilibet'in büyümüş halini gördüğümüz ilk anda bu an oldu. Kendisine uzun, sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Benzer İçerikler