Geri Dön
'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu

'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu

Popüler kültüre damga vuran 'Game of Thrones', yani 'Taht Oyunları' dizisine geçtiğimiz günlerde veda ettik. Finali birçokları tarafından "Şaka?" olarak karşılandı ve hayal kırıklığı yarattı. Asıl şaşkınlık yaratan ise Jon Snow'un, yani Kit Harington'ın dizi sonrasında rehabilitasyon merkezine yatırılması oldu.

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Game of Thrones'u izleyin, izlemeyin, Jon Snow karakterini muhakkak duymuşsunuzdur. Dizinin bel kemiği diyebileceğimiz Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington da bu seriyle beraber popüler olan bir aktör. Bir anda bütün dünyanın tanıdığı bir isme dönüşen Harrington, tam da dizi final yaptıktan sonra rehabilitasyon merkezine yatırılınca haliyle olay oldu. Aktörün, 8 yıl süren Game of Thrones'un getirdiği şöhret ve sorumluluğu kaldıramadığı, stres yaşadığı ve buna bağlı olarak da alkol probleminin olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Arkadaş ortamlarından dışlandı

Harington'ın yakın çevresi de "Onun aradığı şey huzur ve sessizlik" demiş. İyi demiş. Ama sadece Kit Harington'ın yaşadığı şey değil bu. Üzerimizden adeta TIR gibi geçen 'Game of Thrones' birçoklarımızın hayatını renklendirdi, yine birçoklarımızın hayatında da çeşitli problemlere yol açtı. "Nasıl izlemedin hâlâ ya?" diye kaç arkadaşımız dışlandı yıllarca? Şakayla karışık olsa da, bu bir gerçek.

İzleyen de izlemeyen de yıprandı

Keza dizinin fanatikleri arasında da farkında olmayan muazzam bir mental yorgunluk var. Özellikle de dizinin, beklentileri karşılayamadığı konuşulan finalinden sonra "Bu kadar sene bu yüzden mi izledim?" hüsranı yaşanıyor. Tıpkı yıllar önce 'Lost'un yarattığı hayal kırıklığı gibi oldu 'Game of Thrones'un finali. Yani izleyen ayrı, izlemeyen ayrı yıprandı. Düşünün. Başrol oyuncularından biri rehabilitasyon merkezine kaldırıldı!

Haberin Devamı

Adı bile yıpratıcı

'Game of Thrones'un Türkçe adı olan 'Taht Oyunları' zaten ismiyle bile yıpratıcı. Çekişmeler, restleşmeler, göndermeler... 'Game of Thrones' birçoğumuz için yorucuydu açıkçası. Popüler kültüre damga vuran bir dizinin herkesi tatmin etmesi beklenemezdi zaten. Nitekim öyle de oldu. Kit Harington muhtemelen başka bir proje başlayana kadar dinlenecek. Keza bizler de bu yorgunluğu ancak bir başka diziye gönlümüzü kaptırdığımızda atabileceğiz üstümüzden...

can.sisman@milliyet.com.tr

Bunlar da ilginizi çekebilir:

- Kit Harington'u 'hastanelik eden' şey, Game of Thrones'un finali mi?
- Game of Thrones sonrası dizi sektöründe Fetret Devri mi olacak?
- Bir sevgili olarak Game of Thrones karakterleri
- Game of Thrones finali: Bir kabustan daha fazlası
- Isaac Hempstead Wright, Bran tahta geçince şok oldu: 'Şaka sandım'
- Game of Thrones finalinde kime ne oldu?
- George R.R. Martin, gerçekten kitapları yazmayı bitirmiş miydi?
- Game of Thrones ekibinin duygusal vedası
- Game of Thrones finaliyle ilgili 9 sinir bozucu soru

Benzer İçerikler