Geri Dön
Gossip Girl geri dönüyor!

Gossip Girl geri dönüyor!

Bir döneme damga vuran ve hepimizi ekrana kilitleyen Gossip Girl, hayatımıza geri dönüyor. 2007- 2012 yılları arasında yayınlanan tam 6 sezon süren ve New York cemiyetinin lise hayatını konu alan dizide, lise yıllarından çok Amerika şehir gençliğinin birbirleri arasında verdikleri güç savaşları dikkatimizi çekiyordu. Dizide herkes çok güzel, çok zengin ve çok sinsi!

Eda Özdemir
Eda Özdemir

Entrikalar ile dolu bu gençlik dizisinde Blake Lively’nin canlandırdığı ‘Serena Van Der Woodsen’ ve Leighton Meester’ın canlandırdığı ‘Blair Waldorf’ karakterleri hem en yakın iki arkadaş hem de ezeli iki rakibi canlandırıyordu. Beraber üstesinden gelmeye çalıştıkları olaylar ya da aralarındaki ezeli rekabet aslında dizi bitene kadar hep kendini hissettirdi. Çarpık ilişkiler ise birçok kez ‘Yok artık!’ dedirtse de kendimizi izlemekten alı koyamadık.

Haberin Devamı

Her şey mükemmel olmak zorunda

Yukarı Doğu Yakası'nın en zengin ailelerinden birinin kızı olan Blair Cornelia Waldorf dizinin en dişli ana karakterlerinden biri. Blair gerçekten her bakımdan mükemmelliyetçi ve hırslı bir karakter. Ders notları, kıyafeti, erkek arkadaşı, saçları ya da düzenlediği bir parti fark etmez her şey mükemmel olmak zorunda! Blair Waldorf’un stil ikonu ise Audrey Hepburn. Blair’i dizi boyunca yüksel bel etekler, tasarım elbiseler ve vazgeçilmez saç bantlarıyla görüyoruz.


Serena Van Der Woodsen… Popüler, güzel ve zengin sarışın! Aynı zamanda Blair’ın en yakın arkadaşı. Aslında dizi onun şehri bir anda terk etmesi ve tekrar geri dönüşü ile başlıyor. En başlarda başrol o sansak dahi Blair tacını hiçbir zaman düşürmedi. Serena, başkası giyse dönüp bakmayacağımız ama kendi giydiğinde adeta bir ‘trendsetter’a dönüşen stili ile her zaman büyüledi. Carrie Bradshaw’un yerini alamasa da biraz andırdı demekten alamıyoruz kendimizi…

Haberin Devamı

Şımarık, zengin ve sinsi

Aslında bu açıklanan iki karakter dizinin büyük bir kısmını oluştursa da unutmamamız gereken bir kişi var ki; o bir efsane. Chuck Bass. Aslında dizide şımarık, zengin ve sinsi bir karakter. Ancak gözlerini kısarak konuşması, bıyık altı gülüşleri ve inanılmaz jestleri, şeytani zekası ve tabii ki karizması onu o kadar çekici kılıyor ki! Chuck’a, Ed Westwick hayat veriyor. Chuck ve Blair’ın ilişkisindeki gelgitler ve heyecan tüm sezonlarda hissediliyor. Her ‘Playboy’un içinde bir melek yatıyor mu acaba?


Yeni dizinin senaryosunu ise orijinal diziye 5. Sezonda giren Joshua Safran üstlenecekmiş. Kendisinin de 90’larda, New York’ta özel bir okula gittiğini açıklayan Safran, aslında anlatılanların biraz abartıldığını düşünüyor. Yeni dizide öncekinin aksine tüm ana karakterler ‘Beyaz’ olmayacakmış ayrıca. Sosyal medyanın ve New York'un geldiği yeni noktayı da anlatacak dizide yeni karakterlerin gideceği okul ise değişmeyen adres: Constance Billard School. Bakalım yeni dizi bizi ne entrikalarla tanıştıracak.


Beni sevdiğinizi biliyorsunuz.
Xoxo,

Haberin Devamı


eda.ozdemir@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler