Geri Dön
Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Özge Borak Instagram hesabı

Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Özge Borak Instagram hesabı

Özge Borak, Instagram'da yaşadığı talihsiz olaydan sonra gündeme oturdu. Peki Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabına gelen mesaj ve detaylar...

Turcel Orman
Turcel Orman

Özge Borak kimdir?

Özge Borak 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Oyuncu, İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiş ve 2003 yılına kadar birçok tiyatroda oynamıştır. 2006-2010 yılları arasında Bülent Şakrak'la, 2011-2012 yılları arasında da Ata Demirer'le evli kaldı.

Yer aldığı bazı yapımlar

2003 yılında televizyon ve sinema yapımlarında rol almaya başlayan Özge Borak, ilk olarak Sultan Makamı adlı dizide ismini duyurdu. Kara Gün, Ihlamurlar Altında, Eşref Saati, Küçük Kadınlar, Eyvah Eyvah ve İstanbullu Gelin, oyuncunun oynadığı en bilinen yapımlardır.

Özge Borak'a gelen Instagram mesajı olayı nedir?

Oyuncu Özge Borak, Instagram hesabından kendisine ahlaksız teklifte bulunan bir iş adamının mesajını ifşa etti. Özge Borak'a gelen mesajda "Azeri iş adamıyım. Moskova'da yaşıyorum. Bir gece seninle 1 milyon dolar. Hesabını söyle. Paranı hemen yatırayım" diye garip, neresinden tutsak elimizde kalacak çirkinlikte cümleler yer alıyordu.

Özge Borak kimdir Kaç yaşında Özge Borak Instagram hesabı

Filmografi

İstanbullu Gelin
Kırgın Çiçekler
Güldür Güldür
Bana Adını Sor
Eyvah Eyvah 3
Bir Yastıkta
Roja Reş
Eyyvah Eyvah 2
Eyyvah Eyvah
Küçük Kadınlar
Eşref Saati
Ihlamurlar Altında
Ömer Seyfettin Hikâyeleri
Sultan Makamı
Kara Gün

Benzer İçerikler