Geri Dön
Mersin'deki apartmanlar duvar resimleri sayesinde artık çok havalı

Mersin'deki apartmanlar duvar resimleri sayesinde artık çok havalı

Duvar resimleri sizi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama bir şehrin, bir bölgenin en önemli unsurlarının başında geliyor. Oturup bütün Türkiye'nin baştan aşağı bir duvar resmi fırtınası altında olmasını beklemiyoruz sonuçta. Kabullendik, malzeme budur, biz 'sade' insanlarız. Ama az biraz hayatımıza, hiç olmazsa apartmanlarımızın duvarlarını resimlerle süslesek hiç de fena olmaz...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Instagram'da şimdilik henüz bin takipçisi bile olmayan 'Ertuğrul 1828' adlı hesap, sosyal medya kullanıcılarını büyülemiş durumda.

Haberin Devamı

Mersinli arkadaşlarımın "Kanka burası Mersin, Toroslar' demeleri üzerine az biraz stalk yapıp adının Ertuğrul olduğunu düşündüğüm beyin Instagram hesabını keşfettim.

'Mersin' ve 'Mersinliyiz' gibi hashtag'ler sayesinde bu şahane duvar resimlerinin Mersin'de olduğuna ikna olmuş durumdayım.

Öncelikle şahane bir fikir.

Frida Kahlo'dan Hollandalı ressam Vermeer'in meşhur 'İnci Küpeli Kız'ına kadar çok sayıda şahane duvar resmi apartmanları süslüyor.

Adeta bir Norveç ya da İsveç'teki kadar minimalist ve aynı minimalist olduğu ölçüde renkli.

Mersin zaten halihazırda Türkiye'nin en güzel illerinden biriyken bir de üstüne böyle bir farklılığı ve şahaneliği barındırması kesinlikle takdir edilesi.

Hesabı ilgiyle takip ediyor, bu farklı projelerin devamını da başka illerde görmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Yaşasın yenilik...


twitter.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler