Geri Dön
Hepsi yeni bir albüm kaydedecek mi?

Hepsi yeni bir albüm kaydedecek mi?

Hepsi grubu arasındaki buzlar geçtiğimiz günlerde tamamen erimişti. Son olarak Cemre Kemer, ilk defa Gülçin Ergül'lü bir fotoğraf paylaşmış Instagram hesabında. Yoksa Hepsi yeni bir albüm mü kaydedecek?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Aradaki buzlar eridi

Hepsi grubu arasındaki anlaşmazlık sadece hayranlarını değil ondan büyük beklentiler içinde olan herkesi şaşırtmış ve üzmüştü. Hepsi'yle muazzam bir başarı yakalayan grup bir anda üç kişi kalınca birçoğumuz hayal kırıklığı yaşamıştık. Aradan uzun hem de çok uzun yıllar geçti. Bir gün Eren Bakıcı ile Gülçin Ergül birbirlerini sosyal medyadan ekledi. Ve olanlar oldu. Konu bir anda Cemre Kemer'e döndü ve Kemer de ilk defa yıllar sonra grubun bir araya gelme ihtimaline dair önemli adımlar attı. Derken bir baktık, Gülçin Ergül'le Cemre Kemer arasındaki buzlar şaşırtıcı bir şekilde eridi.

İlk defa dörtlü bir kare geldi

Cemre Kemer, Instagram'ında son olarak Hepsi fotoğrafı paylaşmış. Ama bu kez üçlü olarak değil Gülçin Ergül'ü de dahil ederek. Yani tam 10 yıl sonra ilk defa Gülçin'li bir Hepsi karesi gelmiş Kemer'den. Altına da "Eski ama değerli" anlamına gelen "Oldies but goldies" notunu düşmüş Kemer... E tabii heyecanlanıyor insan. Kiminin çocukluk idolü, kiminin gençlik aşkı olan grup üyelerinin tekrar bir araya gelmeleri heyecan verici.

15'inci yıla özel bir single yayınlanmalı

O zaman bir tık daha ileri gidip evrene güzel bir mesaj daha iletelim: Hepsi yeni bir albüm kaydedecek mi? Cemre Kemer, Instagram'daki canlı yayınlarında bu ihtimali zayıf bulduğunu söylemişti. Yasemin Yürük sporla ilgileniyor, Eren Bakıcı da doğayla iç içe artık. Ama ben grubun özel bir projede mutlaka bir araya geleceklerine inanıyorum. Belki tek seferlik olur ama mutlaka olur diye düşünüyorum. İlk albümlerinin çıkışının üzerinden tam 15 yıl geçti. Bence 15'inci yıla özel bir single mutlaka gelmeli dörtlüden. Albüm olmasa bile bir single mutlaka düşünülmeli, grubun hayranlarına, müzik sektörüne, onları destekleyen tüm dinleyicilere güzel bir hediye verilmeli...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler