Geri Dön
Kadınların yarısı sakallı erkekleri itici buluyor

Kadınların yarısı sakallı erkekleri itici buluyor

Kadın-erkek ilişkilerini irdeleyen yeni bir araştırma, kadınların yarısının sakallı erkekleri sevmediğini ortaya çıkardı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Tıraş bıçağı satın almak için belki de en doğru zaman şimdiki zaman. Yapılan yeni bir araştırma, kadınların yarısının sakallı erkekleri itici bulduğunu ve ilk buluşma için sakalsız erkekleri sakallı erkeklere tercih ettiğini saptadı.

Haberin Devamı

Dünya genelinde son yılların en popüler erkek modası haline gelen sakalın sonu mu geliyor desek de kestikçe daha gür çıktığı için bu önermeyi geçersiz kabul edebiliriz.

bathroomtakeaway.co.uk tarafından yapılan araştırmaya katılan kadınların yüzde 43'ü, ilk buluşmada erkeğin sinek kaydı tıraşı olması gerektiğini belirtti. Yüzde 61'i de bıyıksız ya da sakalsız erkeklerin kendileri için bir sorun olmadığını söyledi.

Sakal modasının yavaş yavaş tarihin tozlu sayfalarında yer almasını destekleyen bir başka çalışma daha bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda çöpçatan uygulaması Tinder'da, hangi erkek saç tarzının kadınlara daha çekici geldiği üzerine sosyal bir deney yapıldı.

29 yaşındaki Ben Southerst'in farklı saç ve sakal tipindeki fotoğrafları kullanılarak yapılan deneyde, Ben en çok eşleşmeyi (120 eşleşme) sinek kaydı tıraş olmuş haliyle elde etti.

Haberin Devamı

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber