Geri Dön
30 Kasım 2020 Ay tutulması ve etkileri

30 Kasım 2020 Ay tutulması ve etkileri

Ay tutulmasının etkileri neler olacak? Burçları neler bekliyor? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

30 Kasım 2020 saat 12:29 da 08°38' İkizler burcunda 116 saros döngüsüne sahip bir Ay tutulması gerçekleşecektir. 116 saros döngüsü 993 yılında gerçekleşmiş bir tutulmaya başlamıştır. Aynı 116 saros döngüsünde daha önce 20 Kasım 2002'de Ay Tutulması olmuştu. NASA'nın verilerine göre 30 Kasım'da yaşayacağımız Ay tutulması bu saros döngüsünde 58. tutulma olacaktır. Anın yükselen burcu Kova burcu olacaktır. Tutulma Asya, Avustralya, Pasifik ve Amerika'dan görülecektir.

Haberin Devamı

Dürüstlükleri sorgulanacak

Tutulma doğunun gözcüsü Aldeberan sabit yıldızı ile batının gözcüsü Anteres Sabit yıldızı etkileri altında olacaktır. Aldeberan sabit yıldızı sınavsal bir sabit yıldızdır. Ticarette, sözde, yazı da, başarı da dürüstlüğünüzü ve ahlakınızı ne kadar korudunuz? Bununla ilgili sınavlara tabii tutacaktır. Güç ve otorite sahibi kişilerin dürüstlüklerinin sorgulanacağı bir süreçtir. Aldeberan sabit yıldızı mahşerin dört atlısı Mikail meleği ile alakalıdır. Bu Ay tutulması sonlanmaları da beraberinde getirecektir. Kayıplar olacaktır. Tabii ki her bitiş bir başlangıcın da habercisidir. Bu tutulmanın etkisi 10 Haziran 2021'e kadar devam edecektir. Tüm dünyayı etkisi altına almış olan salgın bu tarihe kadar kontrol altına alınacaktır. Ekonomik olarak baktığımızda ise beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Bu süreçte gelirler de azalma görülebilir. Kredi, vergi, borçlar zorlayabilir.

Haberin Devamı

30 Kasım 2020 Ay tutulması ve etkileri

Skandal haberler duyabiliriz

Ülkemizin Ay düğümlerine 3- 9 aksında sert açılar yapan Ay tutulması skandal haberler duymamıza, yöneticilerin sakladığı konuların ortaya çıkmasına sebep olacak. Dürüstlük sınavları verilecek. Medyada çıkan haberlerin ne kadar doğruluk ve dürüstlük içinde verildiği sorgulanacak. Tüm dünya geneli için gerçekleri ortaya çıkartacak bir tutulma olacaktır. Borsa ve piyasalar da spekülasyonlar görülecektir. Yeni kısıtlamalar gündeme gelecektir. Gelin burçlara nasıl etkiler olacak, onlara da Molatik olalım...

  • KOÇ BURCU: Aşk ve flört ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Aynı zamanda kısa kısa seyahatler, eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir.
  • BOĞA BURCU: Maddi kaynakların artması ve bunun için yapılacak girişimleri tetikleyecektir. Kendi öz değerinizin farkına varmak gibi konuları da gündeme getirecektir.
  • İKİZLER BURCU: 'Ben-sen' gibi ikili ilişkileri gündeme getirecektir. Ayrıca dış görünüşünüzle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.
  • YENGEÇ BURCU: Günlük çalışma ortamının düzenlenmesi, yeni kuralların belirlenmesi, aile büyüklerinin sağlık problemleri gündeme gelebilir.
  • ASLAN BURCU: Sosyal ortamlar ve çocuklarla ilgili konular, hobiler, sanat gibi faaliyetlerin gündeme gelebilir.
  • BAŞAK BURCU: Aile ile ilgili konular ve kariyer ile ilgili konular gündeme gelebilir.
  • TERAZİ BURCU: İletişim, seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelecektir. Yeni insanlarla tanışma ve yeni ortamlara girebilirsiniz.
  • AKREP BURCU: Maddi gelirlerde artış görülebilir. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm isteyebilirsiniz.
  • YAY BURCU: İkili ilişkilerde, iş ortaklığı gibi bir oluşumunuz varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
  • OĞLAK BURCU: Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Günlük çalışmalar sizi yorabilir. Sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi unutmayınız.
  • KOVA BURCU: Çocuğu olanlar bu süreçte çocuklarının eğitimi, gelişimi gibi konularla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilir. Bir kısım Kovalar'ın sosyal çevresi artabilir.
  • BALIK BURCU: Aile içi konular ve kariyer ile ilgili konular gündeme gelirken maddi kaynaklarda bir artış görülebilir.

Benzer İçerikler