Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burçin Terzioğlu - Umut Duygu'dan şaşırtan tesadüf!

Geçtiğimiz haftalarda aşkları ortaya çıkan Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çiftinin sosyal medya paylaşımları şaşırtıcı tesadüfü ortaya çıkardı.Babasıyla aynı gün doğan güzel oyuncu, birlikte pasta üfledikleri anı takipçileriyle paylaştı. Terzioğlu'nun, sevgilisi Umut Duygu ile aynı gün doğduğu ortaya çıkarken, Duygu'nun da babasıyla aynı gün doğması "Tesadüfün bu kadarı" dedirtti.

|

Oyuncu Burçin Terzioğlu, dün 40 yaşına bastı. Doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Terzioğlu, Filipinler tatilinden bir pozu yayınlayarak, "Hoş geldin yeni yaşım" notunu düştü.

Bu paylaşımın ardından babasının da doğum günü olduğunu duyuran güzel oyuncu, birlikte pasta üfledikleri anları "İyi ki doğdun babam" notuyla paylaştı.

Öte yandan Terzioğlu'nun, sevgilisi Umut Duygu ile de aynı gün doğduğu ortaya çıktı. Hatta Umut Duygu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının da doğum günü olduğunu dile getirdi.

Durumu fark eden takipçileri, Terzioğlu ve Duygu'nun paylaşımlarına, "Bu bir tesadüf mü?" şeklinde yorumlar yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.