Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cici Babam oyuncuları ve konusu: Cici Babam filmi nerede çekildi?

Cici Babam adlı yerli film, komedi türünde dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla öne çıkan film, Güldür Güldür ekibi tarafından hazırlandı. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında kahkahalarla takip edilen Cici Babam filmi oyuncuları haberimizde.

|

Filmin senaryosunu Eray Akyamener, Uğur Güvercin, Murat Kepez, Ayberk Sak, Sıla Çetindağ ve Şükrü Özbey kaleme aldı. Yönetmenliğini ise Meltem Bozoflu yürüttü. Sevilen komedi filmi Cici Babam nerede, ne zaman çekildi sorusu da gündemde. İşte, detaylar...

CİCİ BABAM KONUSU

Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

CİCİ BABAM NEREDE ÇEKİLDİ?

Dikkat çeken film 2018 yılında yapıldı ve çekimlerinin büyük bölümü Köyceğiz'de ve Muğla'nın farklı yerlerinde gerçekleştirildi.

CİCİ BABAM FİLMİ OYUNCULARI

Onur Atilla
Özgün Aydın
Mahir İpek
Onur Buldu
Uğur Bilgin
Derya Karadaş
Arif Erkin Güzelbeyoğlu
Aslı İnandık
Alper Kul
Yasemin Çonka
Meltem Yılmazkaya
Burak Topaloğlu
İrem Sak
Defne Yalnız
Kuvvet Yurdakul
Ayhan Sicimoğlu
Kayhan Yıldızoğlu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.