Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Kariyerim boyunca ilk kez eşit işe eşit ücret aldım!'

Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

|

Hint asıllı İngiliz oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra ile şarkıcı Nick Jonas, 2018 yılında günlerce süren bir dizi törenle evlenmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, geçtiğimiz sene müjdeli haberi duyurmuştu. Kızlarının dünyaya geldiğini açıklayan ikili, sevinçlerini takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü çift, "Taşıyıcı anne yöntemiyle bir bebek sahibi olduğumuzu doğrulamaktan mutluluk duyuyoruz. Ailemize odaklandığımız bu dönemde özel hayatımıza saygı istiyoruz. Çok teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

ZOR GÜNLER SONRASI İLK KARE

Daha önce çocuk sahibi olmak istediklerini belirten Jonas ve Chopra'nın taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebekleri Malti Marie, yoğun bakım ünitesinde 100 günden fazla kalmıştı. Zor zamanları atlatan ikili, kızlarının fotoğrafını ilk kez sosyal medyada Anneler Günü'ne özel olarak paylaşarak şöyle yazmıştı:

Bu Anneler Günü'nde, deneyimlediğimiz son birkaç ayı ve içinde bulunduğumuz durumu düşünmeden edemiyoruz. 100 günden sonra sonunda küçük kızımız eve geldi. Her ailenin yolculuğu benzersizdir, bizimki zorlu birkaç ay olsa da; geriye dönüp baktığımızda her anın ne kadar değerli ve mükemmel olduğu açıkça ortaya çıkıyor. Küçük kızımız nihayet eve döndüğü için çok mutluyuz. Los Angeles'taki tüm doktorlara, hemşirelere ve uzmanlara, yolun her adımında özverili bir şekilde orada olan hemşirelere teşekkür etmek istiyoruz. Bir sonraki bölümümüz şimdi başlıyor, bebeğimiz gerçekten çok tatlı. Annen ve baban seni seviyor. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

FESTİVALE KATILDI

Hem Bollywood'un ve hem de Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Priyanka Chopra, son olarak dün ABD'nin Austin şehrinde düzenlenen South by Southwest Film Festivali'ne (SXSW) katıldı.

AYNI ÜCRETİ ALDIKLARINI AÇIKLADI

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Citadel' adlı yapımda rol alan bir çocuk annesi Chopra, gerçekleştirdiği söyleşimde dizinin erkek başrolü Richard Madden ile aynı ücreti aldığını açıkladı.

"BU BİRAZ ÇILGINCA"

"Bunu söylediğim için başım belaya girebilir, kimin izlediğine bağlı" diyen 40 yaşındaki güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

22 yıldır eğlence sektöründe çalışıyorum ve neredeyse yetmişten fazla film ve iki de TV şovu yaptım. Ama son rol aldığım bu yapımda, kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum. Buna gülüyorum ama aslında biraz çılgınca.

"ADİL OLAN BU"

Sözlerine; "Erkek bir başrolle aynı miktarda çalışıyorum ama çok daha az ücret alıyorum" şeklinde devam eden Priyanla; "'Citadel'in yayınlandığı platformun 'Hak ettiğin bu. Ortak başrollerdesiniz, eşit ücret almanız adil' demesi karşısında 'Haklısı, adil olan bu' dedim" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.