Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seray Gözler'den 'Süper Baba' açıklaması

TRT 2 ekranlarında yayınlanan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına Seray Gözler konuk oldu. Usta sanatçı, oyuncu kadrosunda yer aldığı fenomen dizi 'Süper Baba' hakkında konuştu.

|

Çok güçlü hocalardan ders aldığını ve onlardan çok şey öğrendiğini dile getiren Seray Gözler "İlk senelerimizde Can Gürzap, Arsen Gürzap, Ahmet Levendoğlu, Raik Alnıaçık, Serpil Tamur, Zeliha Berksoy, Müşfik Kenter, Deniz Gökçer, Haluk Kurtoğlu... Çok güçlü ve sağlam hocalardan yetiştik. Hiç affetmezlerdi. Bu da bizim için çok iyi oldu. Hocalarımı hiç unutmam. Bütün hocalarım benim için çok değerlidir" dedi.

"MÜKEMMEL HİÇ YOKTUR"
Bir oyuncunun hiçbir zaman tam olmayacağını belirten Gözler, "Şu anda bile olmadık ki. Hep mükemmeli aramak vardır ama o mükemmel hiç yoktur. Oyuncu arar, sanatçı arar. Resimde de, heykelde de, müzikte de. Sanat sonsuz ve özgür olmalı ayrıca. Çünkü beyinde özgür olacaksınız ki onu üretebileceksiniz. Hep bize öğretilen buydu" şeklinde konuştu.

"DEĞERLİ BİR KADROYDU"
Unutulmaz dizi 'Süper Baba'da rol alan sanatçı, "Süper Baba gibi diziler bizim coğrafyamıza çok uygundu. Kendini buluyordu insanlar. Ben de çok keyif aldım. Çalıştığım insanlar da çok keyifliydi. Değerli bir kadroydu o" ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİZDE ÇOK BAŞARILI KADINLAR VAR"
Sektörde kadının yerine dair açıklamalarda bulunan Seray Gözler, "Sektörde kadın var ama yeterli değil. Kadın öyküleri çok yaşanıyor Türkiye’de. Hikayelerde kadınlara yapılan şeyler çok ön planda. Aslında çok da başarılı kadınlar var ülkemizde. Çok rol model olabilecek emekçiler var ama dizilerde o tür karakterleri fazla görmüyoruz. Daha çok mağdur, hakkı yenilen, ezilen ya da sadece lüks içinde yaşayan, şık giyinen kadınlar görüyoruz. Biraz da bunlar yurt dışına satılıyorlar diye mi olduğumuzdan daha farklı göstermeye çalıyorlar dizilerde" yorumunda bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.