Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında? Ünlüler yarışmacısı Survivor Aşkım'ın boyu kaç?

Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Survivor 2020'de Ünlüler takımında yarışan Survivor Aşkım kaç yaşında? Survivor izleyenler, yarışmacılar hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki Survivor Aşkım'ın boyu kaç? İşte Survivor Aşkım hakkında merak edilenler...

|

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2020 'de heyecan dinmiyor. Survivor 2020 yarışmacıları ise birbirinden hırslı. Bu isimler arasında yer alan Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi sporla ilgileniyor?

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

2000 doğumlu Tunay, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü'nun sporcusudur ve 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri'deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.