Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Teşkilat 11. son bölüm full tek parça izle! Teşkilat 12. yeni bölüm fragmanı yayımlandı

Teşkilat 11. bölüm pazar akşamı sevenleri karşısına çıktı. İzleyenler merakla Teşkilat 12. yeni bölüm fragmanını bekliyordu ve fragman ekrana geldi. Son bölümde ekip Fadi'nin anbean peşindeyken, Fadi ise seçimlerdeki tek rakibi Kasım'ı ortadan kaldırma peşindedir. İşte, Teşkilat 11. son bölüm detayları...

|

TRT1'in dikkat çeken dizisi Teşkilat yeni bölümü ile ekrana geldi. Son bölümüyle yine heyecan yaratan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayımlandı. Leyal, Fadi'nin gözüne girmek için Kasım hakkında öğrendiği bilgiyi ona sunmak ister. Öte yandan ekip de Fadi peşindedir. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fadi girmeye hazırlandığı seçim için en büyük tehdit olan Kasım’ın ortadan kaldırılmasını ister. Fadi’nin güvenini kaybettiğini hissedip kendisini kanıtlamak isteyen Leyal, ondan habersiz harekete geçer ve Ceren’e Kasım’ı bulması talimatını verir.

Bu sırada ekip Fadi’ye ulaşmak için hummalı bir çalışma içerisindedir. Kasım’ın verdiği bilgiler ışığında Fadi’nin herkesten gizlediği oğluna ulaşılır. Pınar ve Hakkı’nın, Fadi’nin oğlunun bulunduğu Paris’e gitmesi kararlaştırılır. Gürcan da ilk saha görevi için ikiliye katılır. Ceren, Kasım’ın yerini bulabilmek için plan kurar. Serdar’la birlikteyken kurulan bir tuzakla ikili kaçırılır. Serdar, işkenceyle Kasım’ın nerede olduğunu söylemesi için zorlanır.

Fadi’nin oğlu Amir’e ulaşabilmek için Pınar’ın sahte kimlikle Amir’in yönettiği sosyal medya şirketinde işe girmesi planlanır. Gürcan’ın yardımıyla mülakata hazırlanan Pınar’ın Amir’i etkilemesi gerekmektedir. Leyal, Kasım’a ulaşarak Fadi’ye sürpriz yapmak isterken, Fadi’nin Paris’te olduğunu öğrenen ekip de ona bir sürpriz hazırlar. Romantizmin başkenti, Fadi için, sonun başlangıcı mı olacaktır?

TEŞKİLAT 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TEŞKİLAT 11. SON BÖLÜM FULL İZLE

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.