Bilgi Rehberi MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN 8. İSİM! MasterChef 2022 kazanan kim oldu? 9 Ağustos MasterChef'te kazanan isim...

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN 8. İSİM! MasterChef 2022 kazanan kim oldu? 9 Ağustos MasterChef'te kazanan isim...

10.08.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

MasterChef 2022 yarışmasında ana kadro heyecanı devam ediyor. Yarışmada ilk 7 isim belli olmuştu, gözler 8. yarışmacıya çevrilmişti ki 8. önlüğün sahibi de belli oldu. MasterChef Türkiye'de iki aşamalı oyun sonunda başarılı olan ana kadroya adını yazdırıyor. Peki, 9 Ağustos MasterChef'te kazanan kim oldu?

MASTERCHEFTE ANA KADROYA GİREN 8. İSİM MasterChef 2022 kazanan kim oldu 9 Ağustos MasterChefte kazanan isim...

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmasında ikinci grup tezgah başına geçti ve mücadesini sürdürüyor. İlk grupta tabakları ile başarılı olan 6 isim ana kadroya adını yazdırdı ve ikinci gruptan diğer 6 yarışmacı bekleniyor. İşte, MasterChef 2022 ana kadro...

Haberin Devamı

MASTERCHEF 8. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de finalist olmak hayalleri için birbirinden iddialı 16 isim persormans sergileyeme devam ediyor. İlk 7 isim netleşti ve kadroya katılacak diğer yarışmacılar bekleniyor.

9 Ağustos Salı akşamı MasterChef'te yarışmacı adayları ilk aşamada aşure tatlısı yaptı ve ilk 6'ya giren isimler; Rağde, Vural, Rukiye, İbrahim, Erkan ve Fatma Nur oldu. İkinci aşamada da finalist adayları sardalya balığı ile yaratıcı tabaklar yaptı. Kazanan ve ana kadroya giren Fatma Nur oldu.

MASTERCHEF 2022 ANA KADRO YARIŞMACILARI

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih ve Büşra.