Bilgi Rehberi MasterChef'te kaptan belli oldu! 29 Ağustos MasterChef kaptanlık oyunu kazananı ve mavi - kırmızı takımlar

MasterChef'te kaptan belli oldu! 29 Ağustos MasterChef kaptanlık oyunu kazananı ve mavi - kırmızı takımlar

30.08.2022 - 01:55 | Son Güncellenme:

MasterChef 2022 yarışmasında mücadele sürüyor! Ana kadroda yer alan 18 yarışmacı arasından bir isim veda etti. Yedek olarak yarışmaya dahil olarak ise Görkem seçildi. Haftanın ilk oyunu kaptanlık yarışı gerçekleşti. Peki, 29 Ağustos MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, mavi takım kaptanı kim oldu?

MasterChefte kaptan belli oldu 29 Ağustos MasterChef kaptanlık oyunu kazananı ve mavi - kırmızı takımlar

TV8 ekranlarında MasterChef heyecanı yaşanıyor! Ana kadro yarışmacılarının belirlenme aşaması ardından ilk eleme gerçekleşti ve ikinci kaptanlık oyunu da düzenleniyor. Mastercjef jürisinin yarışmacılardan istediği yemeği en iyi şekilde yapan mavi takım kaptanı oluyor. İşte, MasterChef mavi ve kırmızı takımlar...

Haberin Devamı

29 AĞUSTOS MASTERCHEF KAPTAN KİM OLDU?

Sevilen lezzet yarışmasında ikinci kaptanlık mücadelesi nefes kesti. MasterChef'e ilk veda eden isim Şeyma olmuştu. Elemeden önce ikinci kaptanlar ve takımlar belirleniyor.

MasterChef jürisi yarışmacılardan kaptanlık oyununda nohutlu tavuklu pilav isetedi. Tadım yaparak tabakları değerlendiren jüri, Melih ve Metin arasında mavi kaptanlık düellosu yapıldı ve iki isimden de düelloda kaliteli poşe yumurta yapmaları istendi. Başarılı olan mavi takım kaptanı seçilen ve dokunulmaz olan isim ise Metin. Kırmızı takım kaptanı olarak da karşısına Kıvanç'ı seçti.

MAVİ TAKIM

Metin - Kaptan

Melih

Büşra

Yağız

Onur

Görkem

Serpilay

Dilan

Burak

KIRMIZI TAKIM

Kıvanç - Kaptan

Çağatay

Gamze

Haberin Devamı

Tayfun

Barış

Ayaz

Kaan

Fatma Nur

Burak Kaya