Geri Dön
Boğa burcundaki Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Boğa burcundaki Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Boğa Yeni Ay'ı ne zaman? Genel etkileri nelerdir? Burçlara etkisi nasıl olacak? En çok hangi burçlar etkilenecek? Hep birlikte Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

11 Mayıs 2021 saat 21:59'da 21°17' Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Yay burcu olacaktır. Yeni Ay anın haritasında 5. evde olacaktır. Balık burcundaki Neptün ve Oğlak burcundaki Plüto, Yeni Ay'a olumlu açılar yapmaktadır. Kova burcundaki Satürn ile Merkür arasında trine açı olacaktır. Yeni Ay yeni başlangıçlar demektir. Tüm bu göksel enerjinin bereketli ve olumlu enerjiler yansıttığını söyleyebiliriz. Boğa burcu maddi ve manevi anlamda güvende hissetme duygusuyla alakalıdır. Yeme içme ve barınma gibi konuları temsil eder.

Haberin Devamı

Maddi kaynaklarımız, paramız, doğal kaynaklarımız, topraktan gelen bereket ve topraksal kaynaklarımızı Boğa burcu yönetir. Manevi olarak ilişkilerde güven ve istikrarı temsil eder. Konfor alanının içinde güven içinde olmayı temsil eder. Keyif ve huzur isteğini ön plana çıkartacaktır. İletişim ve günlük hayat, ticaretle ilgili aktiviteler, seyahat ve eğitim konuları aktif olacaktır. Maddi ve manevi güven arayışını ortaya çıkartabilmek için yeteneklerinizi kullanarak çalışmalarınızı artırabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Kendinizi bir alanda geliştirmek için eğitim alabilirsiniz. Yeni Ay 5. evde gerçekleşecek. Çocukların ve gençlerin eğitimleri ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Yeni düzenlemeler yapılabilir. Seyahat ile ilgili konular, iç ve dış turizm aktifleşebilir.

Haberin Devamı

Bu Yeni Ay'dan en çok etkilenen burçlar ise Boğa, Akrep, Kova ve Aslan'lar olacaktır. Doğum haritanızda 21° ve yakınlarında kişisel bir gezegeniniz varsa bu Yeni Ay'dan güçlü etkiler alabilirsiniz. Yeni Ay'ın etkisi 15 gün boyunca aktif olarak giderek artarak hayatlarınıza etki edecektir.

Gelin Yeni Ay'ın tek tek burçlara etkisine Molatik olalım şimdi...

Koç

Yeni Ay sizin 2. evinizde olacaktır. Bu durum, yeni kazanç kapılarını, yeni maddi girişlerin olabileceğini gösteriyor. Finansal olarak kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Manevi olarak ilişkilerinizde güven arayışı ön planda olacaktır. Değer duygunuzu artırmak isteyebilirsiniz.

Boğa

Yeni Ay sizin 1. evinizde olacaktır. Kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyete ve spora başlamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde ön planda olmak, kendinizi gerek ilişkilerinizde gerekse işinizde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz.

İkizler

Yeni Ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunun tedavisinin olumlu sonuçlar vereceğini göstermektedir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitim almaya karar verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Yeni Ay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Sosyal gruplara, gönüllü olarak faaliyet gösteren gruplara katılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, onlarla bir projeye başlayabilirsiniz.

Aslan

Yeni Ay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Bazılarınız işini değiştirebilir. İşinizi büyütmek için yeni girişimler yapabilirsiniz.

Başak

Yeni Ay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Hukuk davaları olanlar davanın seyri yeni bir sürece doğru dönüşebilir. Manevi konulara olan ilgi artabilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Terazi

Yeni Ay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda değişmesini istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Krediler ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep

Yeni Ay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Var olan ilişkiyi evliliğe taşıyabilirsiniz. Bazılarınız yeni iş ortaklıkları kurabilir. İşinizle alakalı yeni sözleşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Yeni Ay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili bir plan yapabilirsiniz.

Boğa burcundaki Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek

Oğlak

Yeni Ay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sanatsal faaliyete başlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Hobinizden para kazanmak isteyebilirsiniz. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Bazılarınız bebek haberi alabilir.

Kova

Yeni Ay sizin 4. evinizde olacaktır. Yeni bir ev almak veya yeni bir eve taşınmak gibi konular gündeminize gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizin dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni ev eşyaları alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık

Yeni Ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Akrabalarınızla görüşmeleriniz artabilir. Kardeşiniz varsa bunlarla ortak işler yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Seyahat etmek gibi konular gündeminize gelebilir.

Benzer İçerikler