Cadde 1.4 milyar $’lık rekor tahmini

1.4 milyar $’lık rekor tahmini

10.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in “Eras” adlı konser turunun Kasım 2024’te sona erdiğinde 1.4 milyar dolarlık gelirle rekor kıracağı öngörülüyor.

1.4 milyar $’lık rekor tahmini

İZLEYİCİ REKORU KIRDI: 12 Grammy ödülü sahibi, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Taylor Swift’in “Eras” adlı konser turunun ABD ayağı, 18 Mart 2023’te başladı. 20 şehirde 27 konserden oluşan ABD ayağı, 5 Ağustos’ta California’da sona erdi. İzleyici rekorları kıran dünya turu, Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Arjantin ve Brezilya ile devam ediyor. 2024 yılının sonuna kadar planlanan Eras’ın daha sonraki duraklarının Japonya, Avustralya, Singapur ve Avrupa ülkeleri olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

ADETA PARA BASIYOR: Eras’ın Kasım 2024’te sona erdiğinde, tahmini 1.4 milyar dolarlık gelirle tüm zamanların en yüksek hasılat yapan konser turu olacağı öngörülüyor. Bu, şu anda rekorun sahibi İngiliz şarkıcı Elton John’un veda turnesinden yarım milyar dolar daha fazla demek. ABD’deki sinemalarda gelecek ay gösterime girecek Eras’ın filme alınmış versiyonu bile biletlerin satışa çıktığı gün 37 milyon dolar kazandırdı. Tur, şu anda en başarılı pop starın Taylor Swift (33) olduğunu gösterdi.