Cadde 10 ay önce anne olmuştu! Aslı Enver'in boncuk gözlü kızı Elay'dan yeni poz!

10 ay önce anne olmuştu! Aslı Enver'in boncuk gözlü kızı Elay'dan yeni poz!

27.05.2024 - 12:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene 4 Temmuz'da kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

10 ay önce anne olmuştu Aslı Enverin boncuk gözlü kızı Elaydan yeni poz

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"HOŞ GELDİN ELOŞ'UM"

Ünlü isim, gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

YENİ FOTOĞRAF GELDİ

"Hayat Bilgisi", "Kavak Yelleri", "Suskunlar" ve "İstanbullu Gelin" gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver, kızı Elay'ın yeni pozunu sosyal medyadan sevenlerinin beğenisine sundu.

10 ay önce anne olmuştu Aslı Enverin boncuk gözlü kızı Elaydan yeni poz

YORUM YAĞDI

Enver'in paylaşımına sevenlerinden: 'Resmen kocasının ikizini doğurmuş', 'Maşallah çok tatlı', 'Boncuk boncuk gözler', 'Babasının kopyası' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı