Cadde Emel Sayın'dan 10 konser için 5 milyonluk imza

Emel Sayın'dan 10 konser için 5 milyonluk imza

13.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Emel Sayın, pandemi dönemindeki uzun süren sessizliğini sonlandırma kararı aldı. Konser anlaşması yapan usta ismin hayatını kaleme aldığı kitabı da yakında raflardaki yerini alacak.

Emel Sayından 10 konser için 5 milyonluk imza

Sahneye çıkmak için gün sayan güzel sanatçı, yurt içi ve dışında toplam 10 konser için 5 milyon TL’lik anlaşmaya imza attı. Öte yandan, uzun zamandır hayatını kaleme alan Sayın, yakın zamanda kitabının da raflardaki yerini alacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

"BEN MEHMET ALİ'YE SORARIM" 
Şovmen Mehmet Ali Erbil, bir dönem Emel Sayın ile aşk yaşadıklarını açıklayarak, herkesi şaşırtmıştı. Magazinde gündem olan bu sözlere, Erbil ile 2001-2002 yıllarında 'Aşkım Aşkım' dizisinde rol alan Emel Sayın’dan yanıt gelmişti.

Magazinsortie'den Olcay Ünal Sert'e konuşan Emel Sayın, "Ben Mehmet Ali'ye sorarım. Ne oldu Mehmet Ali'ye, son zamanlarda tuhaf açıklamalar yapıyor" sözleriyle, ünlü oyuncuya tepkisini dile getirmişti.

Emel Sayından 10 konser için 5 milyonluk imza

75 yaşındaki Yeşilçam yıldızı Sayın, "Önce onunla (Mehmet Ali Erbil) konuşayım ben. Çok şaşırdım, Allah Allah. Bu konuyu tekrardan konuşalım" açıklamasını yapmıştı.

BAŞROLLERİ PAYLAŞTILAR
Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil, 2001-2002 yıllarında 'Aşkım Aşkım' dizisinde başrolü paylaşmıştı. Komedi türündeki dizi, dönemin sevilen yapımları arasında yerini almıştı.