Cadde 14 yıl sonra festivalde

14 yıl sonra festivalde

02.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Meme kanseri teşhisi konulmasından 14 yıl sonra ilk kez Glastonbury Festivali’nde konser veren Kylie Minogue, sahnede ağladı

14 yıl sonra festivalde

Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Kylie Minogue, 14 yıl aradan sonra ilk Glastonbury Festivali konserini verdi. 51 yaşındaki şarkıcı, 2005’te meme kanseri teşhisi konulmasıyla hem Glastonbury performansını hem de o yılki turnesini iptal etmek zorunda kalmıştı. Ameliyat olan ve ardından kemoterapi gören Avustralyalı yıldız, uzun yıllar organizasyonda sahne alamamıştı. 100 bin kişilik kalabalığa, “Keşke her şey daha farklı olsaydı ama hayat böyle” diyen sanatçı, 75 dakikalık performansında duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

Konserde Coldplay’in solisti Chris Martin’i sahneye davet eden Minogue, ‘Can’t Get You Out Of My Head’ parçasını seslendirdi. Minogue, Avustralyalı şarkıcı Nick Cave ile de ‘Where The Wild Roses Grow’da düet yaptı. Beş kıyafet giyen Minogue’un en göz alıcı elbisesi, 50 bin sterlin değerindeki Kolchagov Barba tasarımı altın rengi kostüm oldu.