Cadde 2009 yılından beri bitmeyen nefret!

2009 yılından beri bitmeyen nefret!

21.07.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

‘Famous’ şarkısına çektiği klip olay olan rapçi Kanye West ile pop yıldızı Taylor Swift arasındaki düşmanlık 2009 yılına dayanıyor.

2009 yılından beri bitmeyen nefret

Habertürk Gazetesi'nden İpek Durkal'ın yazısı şöyle:
"Müzik dünyasında çok düşmanlık gördük, rekabete, kıskançlığa, bel altı vurmaya da şahit olduk ama bu kez kantarın topu hakikaten kaçtı. Dünyanın peşinden gittiği rapçi Kanye West son şarkısı ‘Famous’ta pop yıldızı Taylor Swift’e ismiyle cismiyle düpedüz ‘k.ltak’ dedi.

Haberin Devamı

Bizim rapçilerin içinde, popçulara yapılan bildiğim en ağır saldırı Server Uraz’ın ‘Melek Şeytanın Tarafında’ şarkısında söylediği 'Benim bir popstarımsı olacağıma inanan çıtırlar, beklemeyin aynı kulvarda olmamı Sinan Akçıl’la' cümleleriydi. Haliyle Kanye dünya çapında eli yükseltti.

KIM DE DAHİL OLDU

Duruma çok bozulan Taylor Swift bu şarkıdan haberi olmadığını söyledikten sonra Kanye’nin eşi Kim Kardashian olaya dahil oldu. Kanye’nin Taylor’dan şarkı için izin aldığı ve içinde bolca ‘arkadaşlık, samimiyet’ kelimelerinin kullanıldığı anın kaydını Snapchat’te çat diye yayınlarken Taylor için ‘yılan’ demeyi de ihmal etmedi. Şarkının klibi ise evlere şenlik! Kanye’nin ortada yattığı yatakta, eski sevgilisinden eşine, modacıdan siyasetçiye hatta eşi Kim Kardashian’ın cinsiyet değiştiren üvey babası Bruce Jenner’a kadar yok yok...

Haberin Devamı

BU NASIL DÜŞMANLIK

Kanye ile Taylor’ın düşmanlığı 2009’a dayanıyor. Kanye, MTV Video Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Şarkıcı Videosu’ ödülü için sahneye çıkan Taylor’ın elinden mikrofonu almış ve 'Senin adına sevindim ama bu ödül Beyonce’nin hakkıydı' diyerek büyük bir skandala imza atmıştı. Taylor yıllar içinde bu olayı affetti. Hatta ikili arkadaş bile oldu ama Kanye ilk fırsatta yine ısırdı Taylor’ı.

Büyüklerimiz 'Eski dost düşman olmaz' der ama eski dostların düşman olduğuna çok şahitlik etmişliğimiz vardır. (Bkz. Özcan Deniz-Mahsun Kırmızıgül) Esas mühim mesele, eski düşman hiçbir zaman dost olmuyor. (Bkz. Hande Yener-Demet Akalın)"

Yazarlar