Cadde 2021 nasıl geçti?

2021 nasıl geçti?

01.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasının ünlü isimleri, geçtiğimiz yılda birçok olayda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Tanınmış simalar, yaşadıkları aşk, evlilik ve boşanmalarla devamlı olarak magazin sayfalarında boy gösterdi. İşte 2021’de geride bıraktığımız önemli olaylar...

2021 nasıl geçti

Magazin dünyasının ünlü isimleri arasında 2021’de yaşanan olaylar, aşklar, evlilikler ve boşanmalar, hareketli günler yaşattı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı pandemide geçirilen ikinci yıl, tedbirlerin de hafifletilmesiyle bazen renkli bazen de hüzünlü anlara sahne oldu. Yeni yılın ilk gününde, geride bıraktığımız 2021’in en önemli magazin olaylarını Milliyet CADDE okuyucuları için derledik...

Haberin Devamı

Akılda kalanlar

- Özdemir Erdoğan, Zeki Müren için, “İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı. Kötü bir rol modeldi” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri tepki çekti. (9 Ocak)

- Maldivler tatilinde yaptıkları paylaşımlar ‘ilan-ı aşk’ olarak yorumlanan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ilişkisine ailelerin de onay verdiği konuşuldu. İkili, Maldivler dönüşü havaalanında el ele görüntülendi. (26 Nisan)

- Hülya Avşar, Hale Ilgaz karakterine hayat verdiği dizide senaryo gereği tokat attığı rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu’nun çenesini çıkardı. Avşar, meslektaşını hastaneye götürdü. (28 Nisan)

- Şef Hazer Amani’nden boşanan Sıla ve oyuncu İlker Kaleli, aşklarını sosyal medya hesaplarından ilan etti. (25 Mayıs)

Haberin Devamı

- Melisa Döngel’in babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Döngel, temmuz ayında 17 yaşındaki kardeşini de yanına almak için hukuk mücadelesine başvurdu. (4 Temmuz)

- Selin Ciğerci’ye söylediği sözler nedeniyle çıkarılan tedbir kararını bozan Deniz Akkaya, üç gün hapis yattıktan sonra 26 Ağustos’ta tahliye oldu.

- Bu yıl magazin dünyasına damga vuran isimlerin başında gelen Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan birkaç ay sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le başladığı ilişkisine devam ediyor.

- Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, 19 Eylül’de Marmaris Bozburun’da nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız evlenen çift, kasım ayının sonunda ise kızları Mercan’ı kucaklarına aldı.

- Ece Ronay, 6 Ekim’de klibinde oynadığı Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları ifşa etti ve ünlü şovmenden ‘taciz’ ve ‘hakaret’ sebebiyle şikayetçi oldu. (16 Ekim)

- Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, ekim ayında ‘Benzemez Kimse Bize’ adlı programla sevenlerinin karşısına çıktı. İki bölümün ardından yayından kaldırılan program, Ersoy ve Keser’i birbirine düşürdü. Keser, Ersoy için ‘yersiz kapris’ suçlamasında bulunurken, birbirlerine hakaret ve iddiaları 2021’e damga vurdu.

- Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı ve içinde sevgilisi Gülçin Ergül’ün bulunduğu otomobil, 13 Aralık gecesinde Susurluk’ta kaza yaptı. Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetti, Ergül ise hafif yaralandı.

Haberin Devamı

- 2016 yılında midesinden ameliyat olan ve hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, ‘Dumping sendromu’yla mücadele etti. Karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söyleyen şarkıcı, 17 Aralık’ta bir operasyon daha geçirdi.

- Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar çıktı. 17. Aile Mahkemesi’nde görülen davada çocuğun anne Aktan’da kalmasına hükmeden mahkeme, Deniz’in görüş günlerinin ise artırılmasına karar verdi.
(25 Aralık)

2021 nasıl geçti

Boşananlar...

- Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 ay süren evliliğini 12 Ocak’ta sonlandırdı.

- Geçtiğimiz yıl ocak ayında evlenen Sıla ve şef Hazer Amani, Bodrum’da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani’nin davası 15 dakika sürdü. (18 Ocak)

- Nur Fettahoğlu, çocuğunun babası olan iş insanı Levent Veziroğlu ile ikinci kez boşandı. (26 Mart)

- Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’a 16 Nisan’da Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Ebru Gündeş’in aldatıldığını belirttiği boşanma dilekçesinde, Zarrab’ın ilişki yaşadığı kadınlardan birinin Hadise olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

- Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı’nın 2019 yılından bu yana süren çekişmeli boşanma davası 17 Mayıs’ta sona erdi. 

- Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık arasında yaklaşık 2.5 yıldır devam eden boşanma davası karara bağlandı. (6 Eylül)

Ayrılanlar

- Hadise ve Kaan Yıldırım’ın çalkantılı aşk hayatı 2021 yılına damga vuran magazin olaylarının başında geldi. Bir dargın bir barışık çift, 1.5 yıl süren ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında bitirdi.

- Melisa Şenolsun ile işletmeci Umut Evirgen’in aşkı ağustos ayında bitti.

- Oğulcan Engin, oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile 1.5 yıl süren birlikteliğini ağustosta sonlandırdı.

- Bu yılın başında aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, oyuncunun annesi Ayşe Şener’in rahatsızlığı sebebiyle kendisine daha çok vakit ayırabilmek için yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Evlenenler

- Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 2019’da boşanmalarının ardından ikinci defa “Evet” dedi. (22 Şubat)

- Zeynep Bastık, menajeri Tolga Akış’la 8 Temmuz’da dünyaevine girdi. Çift, Alaçatı’da bulunan bir otelde hayatlarını birleştirdi.

- Pandemiden dolayı sürekli tarihlerini erteleyen Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, 16 Eylül’de evlendi.

- İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 8 Ekim’de Beşiktaş’taki bir otelde düğünlerini düzenledi.