Cadde 23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'

23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'

21.03.2024 - 11:40 | Son Güncellenme:

Şimdilerde yeni James Bond olacağı yönündeki haberlerle konuşulan ünlü oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın, kendisinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Aaron, son röportajında eşiyle arasındaki yaş farkını savundu.

23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu Erken olgunlaştım

İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson ile eşi Sam Taylor-Johnson, Sam'in yönetmenliğini yaptığı, 2009 yapımı John Lennon biyografisi 'Nowhere Boy'un setinde tanışmıştı. O dönem 22 yaşında olan Aaron, tanışmalarından kısa bir süre sonra kendisinden 23 yaş büyük Sam ile nişanlandıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Çift, 2010 yılında ilk kızları Wylda Rae'yi kucaklarına almış ve 2012 yılında ise ikinci kızları Romy dünyaya gelmişti. İkili, İngiltere'nin Somerset kentinde düzenlenen bir törenle 2012'de dünyaevine girmişti.

23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu Erken olgunlaştım

YAŞ FARKLARINI SAVUNDU

Son olarak Rolling Stone UK'e konuşan 33 yaşındaki Aaron Taylor-Johnson, 55 yaşındaki eşiyle aralarındaki yaş farkını savundu.

23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu Erken olgunlaştım

"Farkına varmanız gereken şey, çoğu insanın yirmili yaşlarında yaptığı şeyi benim 13 yaşındayken yaptığım" diyerek yaşıtlarına göre daha hızlı olgunlaştığını dile getiren Taylor-Johnson, şöyle devam etti:

Başkalarına göre çok hızlı mı hareket ediyorum? Bunu anlamıyorum. Hangi hızda olduğunuzda hayatın tadını çıkarabilirsiniz? Bu görüş bana çok garip geliyor.

23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu Erken olgunlaştım

"GERÇEKTEN ZOR"

Yönetmen eşinin Jopling ile önceki evliliğinden dünyaya gelen çocukları Angelica ve Jessie'ye de üvey babalık yapan aktör, evliliklerine yönelik süregelen eleştirilerin zorlayıcı olduğunu da itiraf ederek; "Hissettiğim bir koruyuculuk duygusu var. Bunun gerçekten zor olduğunu düşünüyorum" dedi.