Cadde 300 bin TL'lik kapak

300 bin TL'lik kapak

17.01.2022 - 07:02 | Son Güncellenme:

Oyun yazılımcısı Nazım Akmandil’in, kendisinden 15 yaş büyük sevgilisi Burcu Esmersoy’un bir dergiye kapak olması için 300 bin TL ödediği iddia edildi.

300 bin TLlik kapak

Burcu Esmersoy, yaklaşık iki aydır birlikte olduğu oyun yazılımları yapan sevgilisi Nazım Akmandil’in jestiyle karşılaştı. İş insanı, sevgilisinin geçtiğimiz ay kapak olduğu dergi için kesenin ağzına açtı.

Haberin Devamı

Akmandil’in, sunucunun yaptırdığı özel çekimi ve kapak olması için dergiye 300 bin TL ödediği iddia edildi. Yakın çevresine ilişkiden dolayı mutlu oldukları söyleyen ikilinin, nikah masasına oturacağı da konuşuluyor.

300 bin TLlik kapak

"SENDEN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM"
2019 yılında Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu bozmuş ve kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Aşkları tüm hızıyla devam eden ikilinden Emsersoy'un geçtiğimiz aylarda; “Gözlerine ve gülüşüne aşık oldum” dediği sevgilisinden bir çocuğu olmasını istediği iddia edilmişti.

"RAHATLIKLA CEVAP VEREBİLİRİM"
Öte yandan daha önce de Maltepe Cadde AVM'nin açılışına katılan güzel sunucu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, yeni ilişkisi hakkında da konuşmuştu.

Haberin Devamı

Esmersoy, Akmandil'le ilgili sorulara ise "Kaçacağımız, sakladığımız hiçbir şey yok. Gördüğünüz gibi her şey. Anı yaşıyoruz şu an. Çocukcağızın yanında soru soruyorsunuz çekiniyorum tabii ama şimdi rahatlıkla cevap verebilirim" cevabını vermişti.

300 bin TLlik kapak