Cadde 500’üncü oyun çocuklar için

500’üncü oyun çocuklar için

11.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fırat Tanış, 500’üncü kez sahnelediği ‘Gelin Tanış Olalım’ gösterisinin gelirini deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere UNICEF’e bağışlayarak, takdir topladı.

500’üncü oyun çocuklar için

SEÇKİN ŞENVARDAR - Fırat Tanış, önceki akşam 500’üncü kez sahnelediği ‘Gelin Tanış Olalım’ oyununu deprem bölgesine gidecek yardımlarla anlamlandırdı. İki hafta önce yaptığı ‘Gelin Şimdi Yaralarımızı Sarmak İçin Tanış Olalım’ duyurusuyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne izleyicilerini davet eden oyuncu, önceki akşam 2 bin 200 kişilik salonu doldurdu. Aralarında Gökçe Bahadır, Onur Saylak, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ülkü Hilal Çiftçi’nin de olduğu birçok ünlü isim, özel gösterime yoğun ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Sahne performansının ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Tanış, “Deprem bölgesini unutmamak adına birçok şey düşündük ve 500’üncü oyunun tüm gelirini depremzede çocuklar için faydalandırmak istedik. UNICEF’e de bizim yanımızda oldukları ve desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederim. İki hafta önce satışa çıkan ve çok kısa sürede tüm biletleri bitirip, buraya bizlerle tanış olmaya gelen sizlere en büyük teşekkürü ediyorum” diyerek, duygularını dile getirdi.