Cadde 90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı!

90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı!

26.09.2023 - 17:25 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 70 yıllık kariyerinde 160'tan fazla filmde rol alan Michael Caine, 1986'da gösterime giren 'Hannah and Her Sisters' ve 1999 yapımı 'The Cider House Rules' ile 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazandı. Academi Ödülleri'nde dört de adaylığı bulunan 90 yaşındaki İngiliz aktör, uzun ve mutlu bir yaşamın üç sırrını paylaştı.

90 yaşındaki oyuncu Michael Cainee göre uzun yaşamın üç sırrı

Sir Michael Caine, geçtiğimiz haziran ayında 87 yaşında hayatını kaybeden Glenda Jackson'la rol aldığı 'The Great Escaper' ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü oyuncu, 6 Ekim'de gösterime girecek dram türündeki yapımda, Normandiya Çıkarması'nın başlangıç günü anısına Fransa'da gerçekleşen kutlamalara katılmak için Britanya'daki bakım evinden kaçan bir İkinci Dünya Savaşı gazisini canlandırıyor.

Haberin Devamı

"DAHA GENÇ EŞLER"

İngiliz yıldız, yeni filminin tanıtımı için Daily Mail'e röportaj verdi. 90 yaşındaki oyuncuya, uzun bir yaşamın anahtarının ne olduğu soruldu. "Öğün aralarında yemek yememek, sürekli spor ayakkabı giymek ve daha genç eşler" ifadesini kullanan Caine, "Düşmemeye mutlaka dikkat etmelisiniz" diye bir de ekleme yaptı.

90 yaşındaki oyuncu Michael Cainee göre uzun yaşamın üç sırrı

50 YILLIK EŞİ İLE 14 YAŞ FARK!

İlk kez bir TV reklamında görüp aşık olduğu kendisinden 14 yaş küçük eski oyuncu ve model Shakira Caine (eski adı Shakira Baksh) ile 1973 yılında dünyevine giren oyuncunun, bu evlilikten Natasha adında bir kızı ve üç torunu bulunuyor.

90 yaşındaki oyuncu Michael Cainee göre uzun yaşamın üç sırrı

"TORUNLARIM İÇİN SONSUZA DEK YAŞAMAK İSTERDİM"

Torun sevgisinin genç kalmasına yardımcı olduğunu dile getiren İngiliz yıldız, "Onların hayatlarında neler yaptıklarını görmek için sonsuza kadar yaşamak istersiniz" dedi.

90 yaşındaki oyuncu Michael Cainee göre uzun yaşamın üç sırrı

Haberin Devamı

"BENİM ZAMANIMDA AŞK SAHNELERİ KİMSENİN MÜDAHALESİ OLMADAN ÇEKİLİRDİ"

Michael Caine'e, mahremiyet içeren sahneleri çekerken oyuncuların rahatını ve rızasını sağlamaya yardımcı olmak için setlerde bulunan uzmanlar (yakınlık koordinatörleri) hakkındaki düşünceleri de soruldu. Caine, sektörde artık yaygın olarak kullanılan uygulamaya dair dikkat çeken bir cevap verdi.

Gerçekten mi? Cidden? Onlar kim? Benim zamanımda bunu hiç yaşamamıştık. Tanrı'ya şükür 90 yaşındayım ve artık sevgili rolü oynamıyorum, söyleyebileceğim tek şey bu. Benim zamanımda sadece aşk sahnesini çekerdin ve kimsenin müdahalesi olmadan devam ederdin. Her şey değişti.

90 yaşındaki oyuncu Michael Cainee göre uzun yaşamın üç sırrı