Cadde ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den mutlu aile pozları

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den mutlu aile pozları

28.02.2022 - 19:04 | Son Güncellenme:

Yayınladığı dönem reyting listelerini alt üst eden 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Önce Florida'da ev alan ardından da lojistik şirketini kuran Karel, eşi Sarah Socott ve çocuklarıyla birlikte çekilen yeni pozlarını yayınladı.

ABDye yerleşen Tolga Karelden mutlu aile pozları

2005-2010 yılları arası yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karkateriyle tanınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşi Sarah Scott'ın ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ardından Florida'da evini alan Tolga Karel, Amerika'da şirket kurmuştu.

Haberin Devamı

ABDye yerleşen Tolga Karelden mutlu aile pozları

YENİ KARELERİNİ PAYLAŞTI
Yaşamına ABD'de devam eden Karel, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından eşi ve iki çocuğu ile birlikte çekilen yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Ailesiyle birlikte Mardi Gras tatili için düzenlenen geçit törenine katılan Karel, o anları 150 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşarak, "Ailem ve arkadaşlarımla çok güzel bir gündü" notunu yazdı. Kısa sürede 5 bin 600'den fazla beğeni gelen 43 yaşındaki eski oyuncu Tolga Karel'in bu gönderisi, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

ABDye yerleşen Tolga Karelden mutlu aile pozları

DÖRDÜNCÜ KEZ BABA OLACAK
Öte yandan Karel, geçtiğimiz aylarda tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak, "vliliğinin güzel devam ettiğini söylemiş ve dördüncü kez baba olacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Eşi Sarah Scott'ın iki buçuk aylık aylık hamile olduğunu açıklayan Tolga Karel, "Şuan cinsiyet belli değil. Hanımla çok güzel çocuklar yapıyoruz niye duralım ki dedik" ifadelerini kullanmıştı.