Cadde Acı Tatlı Ekşi konusu nedir, oyuncuları kim? Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi?

Acı Tatlı Ekşi konusu nedir, oyuncuları kim? Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi?

23.05.2021 - 18:53 | Son Güncellenme:

Acı Tatlı Ekşi filmi, başarılı oyuncu kadrosuyla yıllardır ilgiyle takip ediliyor. Televizyon ekranlarında film severlerle buluşan Acı Tatlı Ekşi konusu ise dikkat çekiyor. Filmin nerde çekildiği ise merak konusu oldu. İşte, detaylar...

Acı Tatlı Ekşi konusu nedir, oyuncuları kim Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi

2017 yılında gösterime gire Acı Tatlı Ekşi filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yapıyor. Senaryosu ise Buğra Gülsoy tarafından kaleme alındı. Sevilen romantik komedi türündeki filmin başrollerinde ise Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci yer alıyor. 

Haberin Devamı

ACI TATLI EKŞİ KONUSU

Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikayesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Haberin Devamı

Filmin çekimleri İzmir’de yapıldı. Çekimlerin bir kısmı İstanbul’da yapılırken, asıl çekildiği yer İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi ve Urla ilçesi oldu. Acı Tatlı Ekşi filminin deniz ve sahil sahneleri de İzmir’de çekildi.

ACI TATLI EKŞİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci (Duygu)

Buğra Gülsoy (Murat)

Yusuf Akgün (Alper)

Gözde Türkpençe (Eliz)

Osman Alkaş (Hakan)

Füsun Demirel (Murat’ın Annesi)

Rahmi Dilligil (Murat’ın Babası)