Cadde 'Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim'

'Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim'

17.04.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

Avustralyalı Hollywood yıldızı Toni Collette, yeni filmi 'Mafia Mamma' hakkında konuşurken kendisine yöneltilen ilginç bir soruya verdiği yanıtla çok konuşuldu. Hayatını değiştiren rolünden de bahseden 50 yaşındaki ünlü isim, esprili röportajıyla dikkat çekti.

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim

'Altıncı His', 'Bir Erkek Hakkında' ve 'Saatler' gibi yapımlarda yer alan Toni Collette komedi ve drama alanındaki rolleri üstlenmekten mutluluk duyduğunu, ancak çok 'açık saçık işlere girmeye hazır olmadığını' açıkladı.

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim

Haberin Devamı

'YETİŞKİN FİLMİ' CEVABI

Page Six'e konuşan aktris; İtalya'da çekilen yeni filmi 'Mafia Mamma' bir yetişkin filmi olsaydı yine de rolü kabul edip etmeyeceği sorulduğunda şu cevabı verdi:

Hangi film türünde çalıştığımı pek umursamıyorum, ama yetişkin filmi yapmayı kabul edemem.

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim

"PARAYI KABUL ETMEDİĞİM YER"

Espri yaparak, "Parayı kabul etmediğim yer orası!' diyen Colette, 'Mafia Mamma' filminin senaryosunun kendisine 'beklenmedik bir şekilde' geldiğini söyledi.

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim

"İTALYA'YI ZATEN SEVİYORDUM"

"Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyordu. Film Roma'da çekiliyordu, senaryoyu okudukça dünyayla paylaşmak istediğim bir altın külçesi gibi hissettim" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

İtalya'yı zaten seviyordum. Orada çok zaman geçirdim ve birkaç ay boyunca orada yaşayıp çalışabileceğimi ve günlük hayatı deneyimleyebileceğimi düşünmek gerçekten hayatımı değiştiren bir rüyaydı. Başından sonuna kadar tam bir hediye ve keyifti.

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim

"ELASTİK BİR KAVRAM"

Neredeyse 30 yıl önce gösterime giren 'Muriel's Wedding' ile bir gecede yıldız olan Toni, "Zaman tuhaf, değil mi? İki dakika öncesi ve yüz yıl öncesi gibi garip, elastik bir kavram" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Muriel'in Düğünü'ne sonsuza dek minnettar kalacağım. O karakteri seviyorum, edindiğim arkadaşları seviyorum ve çok minnettarım. Hayatımı değiştirdi, bana hiç hayal etmediğim bir kariyer kazandırdı. Avustralya'da işçi sınıfı bir ailede büyüdüm. Şimdi Valentino giyerek burada oturuyorum!

Açık seçik rollerde oynamaya hazır değilim