Cadde Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var

Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var

05.04.2024 - 09:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

2018 yılında dünyaevine girdiği keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile mutlu bir evlilik sürdüren, konserlerine hız kesmeden devam eden 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Haberin Devamı

"DUALARINIZI VE İYİ ENERJİLERİNİZİ YOLLAYIN"

Kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge, hastane odasında ameliyat öncesi çekilen bir videosunu yayınladı.

Acil ameliyata alınmıştı Aydilgeden haber var

Merhabalar, ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Labrum yırtığı var kalçamda. Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Sonrasında yeniden sizlerle beraber şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollayın lütfen.

Acil ameliyata alınmıştı Aydilgeden haber var

"AMELİYATIM BAŞARILI GEÇTİ"

Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak takipçilerini bilgilendirdi. Ünlü isim, hastenede eşiyle birlikte çekilen eğlenceli anlarını yayınlayarak; şu ifadeleri kullandı:

Ameliyatım başarılı geçti. Hepinizin güzel mesajlarına çok teşekkür ediyorum. Hastanenin harika çalışanlarına, başta doktorum olmak üzere binlerce teşekkürler. Bir kaç haftaya konserlerde yine kalp kalbe olacağız.

Acil ameliyata alınmıştı Aydilgeden haber var

LABRUM YIRTIĞI NEDİR?

Kalça labrum, çıkıntılı bir yapı olarak kalça eklemi çevresinde bulunan üçgen kesitli şeklinde kıkırdak dokusu olarak bilinir. Kalça labrumu, eklem boşluğunu daha derinleştirerek femur başının asetabulum ile uyumunu artırır. Bu yapı fibrokartilajdan oluşur ve hem esneklik hem de dayanıklılık gösterir.