Cadde Acun Ilıcalı 'başıma neler geldi' diyerek anlattı! 'Hayatım rezil olmakla geçti'

Acun Ilıcalı 'başıma neler geldi' diyerek anlattı! 'Hayatım rezil olmakla geçti'

30.03.2024 - 11:24 | Son Güncellenme:

Kahkahasıyla hafızalara kazınan Saba Tümer'in Youtube kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, uzun yıllardır birlikte çalıştığı yakın arkadaşı Esat Yontunç ile gittikleri bir maçta başına gelen ilginç olayı ilk kez anlattı. Ünlü televizyoncunun anısı herkesi kahkahaya boğdu.

Acun Ilıcalı başıma neler geldi diyerek anlattı Hayatım rezil olmakla geçti

Uzun süredir ekranlardan uzak olan 'bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube programına başladı. Tümer'in konuk ettiği ilk isim Acun Ilıcalı oldu.

Haberin Devamı

"ÜÇ DAKİKA MUHABBET ETTİKTEN SONRA TANIMADIĞIMI ANLADIM"

"Benim hayatım rezil olmakla geçti" diyen Ilıcalı, "Muhabbet edip, üçüncü dakikada tanımadığımı anladığım insan oldu. Arkadaşım sanıp konuşuyorum, aslında tanımıyormuşum. İnsan tanımamaktan başıma neler geldi?" açıklamasıyla şaşırttı.

Acun Ilıcalı başıma neler geldi diyerek anlattı Hayatım rezil olmakla geçti

"BENİM SÖYLEYECEK HALİM YOK HERHALDE!"

Yakın arkadaşı Esat Yontunç ile gittikleri milli maçta 'O Ses Türkiye 2014' şampiyonu Hasan Doğru ile karşılaşltığını düşünen Acun Ilcalı'nın anısı 'yok artık' dedirtti.

O Ses yarışmacısı Hasan var, şampiyon olmuştu. Bir gün milli maçta Hasan'ı gördüm. O dönem O Ses'in şampiyonlarını yılbaşında ekrana çıkarma kararı almıştık, özel bir bölüm yapacağız. Hasan'a 'Ne yapıyorsun? Yılbaşında beraberiz' dedim. 'Ne yapacağız?' dedi. 'Ne yapacaksın şarkı söyleyeceksin' dedim. 'Kim söyleyecek abi?' dedi. 'Sen söyleyeceksin, benim söyleyecek halim yok herhalde! Sakın program yapmıyorsun, arayacaklar seni. Kaçarın yok, şarkı söyleyeceksin' dedim.

Acun Ilıcalı başıma neler geldi diyerek anlattı Hayatım rezil olmakla geçti

"BİZİM KANALDA ÇIKAN İMAM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

54 yaşındaki yapımcı, "Sonra Esat geldi, kiminle konuştuğumu sordu. 'O Ses Hasan'la konuştum' dedim. Nerede olduğunu sordu. Baktı, 'Manyak mısın, o Hasan değil' dedi. Konuştuğum kişinin de ramazanda bizim kanalda çıkan imam arkadaş olduğunu söyledi. İmam arkadaşımıza 'Yılbaşında beraberiz, sakın program yapma' dedim. Hayatım bu tip skandallarla geçti" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı başıma neler geldi diyerek anlattı Hayatım rezil olmakla geçti