Cadde Acun Ilıcalı: Kişisel hayatım 2-3 sezonluk pembe dizi olabilir

Acun Ilıcalı: Kişisel hayatım 2-3 sezonluk pembe dizi olabilir

13.01.2022 - 15:37 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, İngiltere’de ilk röportajını verdi. Ünlü televizyoncu, İngiliz basınına özel hayatıyla alakalı merak edilenleri anlattı.

Acun Ilıcalı: Kişisel hayatım 2-3 sezonluk pembe dizi olabilir

Acun Ilıcalı, DailyMail'e verdiği röportajda, iş hayatından özel hayatına kadar merak edilen her soruya yanıt verdi. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan TV8 kanalının sahibi, özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuştu.

Haberin Devamı

"Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir" diyen Acun Ilıcalı, "Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim" ifadelerini kullandı.

"24 YAŞINDA İFLAS ETTİM"
Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında, "20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum, 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım" şeklinde konuştu.