Cadde Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

27.10.2023 - 13:33 | Son Güncellenme:

'Survivor' yeni sezonda 'All Star' formatında yayınlanacak. Yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, "Survivor'a keşke almasaydım dediğin kimse var mı?" sorusu üzerine çarpıcı bir itirafta bulundu. 'Nankör' ve 'kansız' gibi sert ifadeler kullanan Ilıcalı, isim vermemeyi tercih etti ama verdiği bilgilerle bahsettiği kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Gözlerin çevrildiği eski yarışmacıdan ise eski patronuna cevap geldi.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

Survivor All Star 2024 yarışmacılarını sosyal medya hesabından açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı, son olarak oyuncu Furkan Kızılay'ın kadroda yer alacağını duyurdu. Ünlü televizyoncu, katıldığı programda, yapımcısı olduğu çok izleenen yarışmaya dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

"ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK"

Youtube programında Nur Tuğba Namlı'ya konuşan Ilıcalı, "Pişman olduğun, 'Survivor'a keşke almasaydım' dediğin kimse var mı?" sorusunu yanıtladı.

Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar, 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım, 'Kardeşim meraktan soruyorum; sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Survivor'dan oldum ama çıktıktan sonra bölümleri seyrettim. Bana yanlış olmuş' dedi. 'Çıktıktan sonra sen bizim kanalda program da yaptın' dedim. 'Aa evet' dedi.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

"KANSIZ ADAM SEVMEM"

54 yaşındaki yapımcı, "Nankör insan sevmem, kansız adam sevmem. Dokunduğum insanların birçoğu hakkımda güzel şeyler söylüyor. Hayatımda kimseden teşekkür istemedim. İnsanlar bana bakışıyla bunu ifade ediyor zaten. Nankörlüğü affetmem. Hayatta en affetmeyeceğim şey kibir ve nankörlük, bu ikisi olmayacak. Sonuçta bunlar genç insanlar, bazen hepimiz hata yapıyoruz. 'İnşallah hatasını anlar, pişman olur' diye düşünüyorum. Kin tutan biri değilim" ifadelerini kulandı.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

İŞTE O KİŞİ...

Acun Ilıcalı'nın isim vermediği kişinin, 2016 sezonunda gönüllüler takımında yer alan ve TV8'de 'Para Bende' adında programın sunucularından Serkay Tütüncü olduğu anlaşıldı.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

Haberin Devamı

"İHTİMALİ BİLE YOK!"

'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan'a karşı finalde kaybeden Serkay, yarışma sonrası basın mensuplarının kendisine Survivor'la ilgili soru yöneltmesini istememişti.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

Başarılı performans sergilediği Survivor'ın ardından oyunculuk kariyerine adım atan Tütüncü, birçok dizide kamera karşısına geçmişti. Survivor Serkay, "Yarışmaya gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim. Yeniden katılmamın ihtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" açıklamasıyla şaşırtmıştı.

SERKAY TÜTÜNCÜ'DEN ACUN ILICALI'YA CEVAP!

Ilıcalı'nın sert sözleri üzerine, Serkay Tütüncü'den cevap geldi. 2.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapan Tütüncü, eski patronu da etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan. Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacına 'kansız' diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında dilenecek kadar karaktersiz de değilim.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

"KONUŞMAMIZI GAYET NET HATIRLIYORUM"

"Röprtajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve 'Bir çoğunda haklı olabilirsin, kaçırmış olabiliriz' demiştin. 'Para Bende'yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim. Bilseydim o kadarını, emin ol kabul etmezdim. Bunu da sana telefonda söylemiştim. Ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım, kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum, elemelere geldim, seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti."

Haberin Devamı

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem

"KARİYERİMİ ALL STAR ÜZERİNE KURMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Kariyerimi All Star şampiyonluğu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeyim bence, iyice canımız sıkılmasın. Hadi eyvallah.

Acun Ilıcalının Survivor pişmanlığı Kansız adam sevmem