Cadde Ada Masalı final mi? Ada Masalı dizisi neden bitiyor, ne zaman final olacak?

Ada Masalı final mi? Ada Masalı dizisi neden bitiyor, ne zaman final olacak?

24.11.2021 - 22:20 | Son Güncellenme:

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'u buluşturan Ada Masalı dizisi, her hafta çarşamba akşamı dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinin 25. bölümde final kararı aldığı öğrenildi. Peki, Ada Masalı neden final yapıyor?

Ada Masalı final mi Ada Masalı dizisi neden bitiyor, ne zaman final olacak

Star ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı'nın son olarak yayım günüde değişiklik yapılmıştı. Dizinin 25. bölümde ekrana veda edeceği ifade edildi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleme aldığı Ada Masalı dizisi final yapıyor. Peki, Ada Masalı ne zaman bitiyor?

Haberin Devamı

ADA MASALI NEDEN BİTİYOR?

Star TV'nin dizilerinden Ada Masalı, her hafta çarşamba akşamı yeni bölümleri ile seyircinin beğenisine sunuluyordu. Dizinin 25. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor. Ada Masalı'nın reytingler nedeniyle final kararı aldığı düşünülüyor. Dizi, 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümle son kez ekrada olacak.

OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor.