CaddeAdele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

Adele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

12.05.2022 - 15:34 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Adele, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, ünlü aktör Sylvester Stallone'dan 58 milyon dolara satın aldığı ihtişamlı malikanede, sevgilisi Rich Paul ile yaşayacağını duyurmuş oldu. Malikane ile ilgili detaylar bir kez daha gündeme gelirken, şarkıcının paylaşımı ise kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Adele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

Ocak ayında ABD’li oyuncu Sytlvester Stallone'nin satışa çıkardığı malikanesine talip olan Adele, bir önceki yıl 10 milyon dolar fiyat biçilen Beverly Hills'teki evi 58 milyon dolara satın aldı.

Haberin Devamı

DEPREM TEHLİKESİNE KARŞI UYARILDI

Ancak geçtiğimiz haftalarda mega malikanenin, depremde büyük risk altında olduğu ortaya çıktı ve 34 yaşındaki İngiliz şarkıcıya, evinin, aktif fay hattının üstünde olduğu uyarısı yapıldı. California Jeolojik Araştırma Birimi'nin 2014 yılında yaptığı çalışmada, bir yamaçta bulunan evin, 7 büyüklüğünde bir deprem üretme kabiliyetine sahip olan söz konusu aktif fayın üstünde olduğu sonucuna varıldı.

Adele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

'Sismik tehlikeler' araştırma bölümü, afet meydana gelirse binaların heyelanla karşı karşıya kalabileceğini ve şehrin doğal manzarasına sahip bölge için endişelerin ortaya çıktığını kaydetti. Olası patlamaları önlemek adına eve gaz için özel bir sismik kapatma vanasının takıldığı da söylendi.

Haberin Devamı

DİĞER ÜNLÜ İSİMLERLE KOMŞU

Sekiz yatak odası dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan malikanede, tüm bunların yanı sıra sinema salonu, spor salonu, sonsuzluk havuzu, SPA ve sekiz araçlık sanat stüdyolu bir garaj bulunuyor.

Stallone'un evini almadan önce de zaten Beverly Hills'in yıldızlarla dolu bir semtinde üç eve sahip olan Adele'e yakın bölgede evi olan diğer ünlü isimler arasında; Denzel Washington, Magic Johnson ve Justin Bieber gibi isimler yer alıyor.

"ŞİMDİYE KADAR YAŞADIĞIM EN İNANILMAZ İLİŞKİ"

Öte yandan Rolling Stone dergisine verdiği röportajda, Rich Paul ile ilişkisi hakkında konuşan Adele, basketbol yıldızı LeBron James ile çalışan spor menajeri sevgilisi Rich Paul ile ilişkisi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Şimdiye kadar yaşadığı en inanılmaz, açık yürekli ve en kolay ilişki.

Tam adı Adele Laurie Blue Adkins olan dünyaca ünlü şarkıcı ile Amerikalı basketbol menajeri Paul Rich, yıllar önce bir ortak arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştı ve geçen yazdan bu yana birlikte.

"KENDİME SAKLAMAK İSTEDİM"

Adele, "Pek çok arkadaşıma başlarda söylemedim, çünkü bunu kendime saklamak istedim" diye konuştu. İkili, aşklarını fazla uzun süre saklı tutamadı. Temmuz ayında NBA Finalleri'nde ve Ağustosta da LeBron James'in eşinin doğum gününde birlikte görüntülendi.

Adele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

Adele, sonrasında ilişkisini Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak da resmen ilan etti. Ünlü isim, sevgilisiyle fotoğrafını kalp emojisi ekleyerek yayınladı.

Haberin Devamı

2019 YILINDA BOŞANDI

Adele, oğlunun babası Simon Konecki'ye aralarındaki 'uzlaşmak farklılıkları' sebep göstererek Eylül 2019'da boşanma davası açtı. Boşanma davası, Mart 2021’de sonuçlandı ve sekiz yaşındaki oğulları Angelo'nun ortak velayeti alındı. 

TMZ’nin mahkeme belgelerine dayandırdığı haberine göre, Adele'in boşanma sonrası eski eşi Konecki’ye aylık ‘eş desteği’ ödemesi yapmayacağı da  ortaya çıktı. 

Boşanma anlaşmasının büyük bir kısmı gizli tutuldu. Bu nedenle Adele'nin eski eşi Simon Konecki'ye başka bir ödeme yapıp yapmadığı ise bilinmiyor. Mahkeme belgeleri ayrıca, nafaka hakkındaki diğer ayrıntıların kamuya açıklanmayan ayrı bir kararda ortaya konulduğunu da gösteriyor.

Adele, 58 milyon dolara aldığı malikanesinde sevgilisi ile yaşayacak

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Adele, son olarak yeni evlerinin önünde çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, 1 yıldır aşk yaşadığı Rich Paul ile birlikte eve çıktıklarını doğrulamış oldu. Böylece ünlü ismin, Sylvester Stallone'dan dördüncü evi olarak aldığı malikanenin, ünlü çiftin aşk yuvası olacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Instagram hesabında 49.9 milyon takipçisi bulunan şarkıcının peş peşe yayınladığı kareler, kısa sürede 4 milyondan fazla beğeni alarak, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Takipçileri, ünlü isme, "Aşk sende harika görünüyor", "İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz" ve "Eve bakın!" gibi 18 bine yakın yorum yapıldı.

Yazarlar