Cadde Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti

Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti

15.11.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Son olarak Los Angeles'ta gerçekleşen film galasında boy gösteren Lima, hem tarzı hem de estetiğiyle gündeme geldi.

Adriana Limanın yüzündeki değişiklik dikkat çekti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son

Haberin Devamı

kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın, 2009'da nikâh masasına oturduğu Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı (Valentina 12, Sienna 9) oldu.

Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırdı.

ESKİ GÖRÜNÜMÜNE NEREDEYSE DÖNDÜ

Geçen yıl ağustos ayında üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Lima, eski formuna kavuşmasının ardından adından sıkça söz ettirmişti. Kilosu yüzünden sosyal medyada zorbalığa maruz kalan güzel model uzun süre diyet yaparak ve spora yoğunlaşarak eski görünümüme neredeyse geri döndü.

Adriana Limanın yüzündeki değişiklik dikkat çekti

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM ŞAŞIRTTI

Doğum kilolarıyla sık sık gündeme gelen Lima, bu kez bir film galasında kırmızı halıda boy gösterdi. Lima'nın yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Adriana Limanın yüzündeki değişiklik dikkat çekti

Haberin Devamı

'FRANSIZ ASKISI YAPTIRDI' İDDİASI

Açlık Oyunları'nın son filmi olacak olan Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı adlı filmin Los Angeles'taki galasında boy gösteren model, hem tarzı hem de yüzündeki değişim ile görenleri şaşırttı. 42 yaşındaki Adriana Lima'nın hayranları estetik operasyonlar geçirdiğini iddia ediyor. Lima'nın Fransız askı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği gelen iddialar arasında.

Adriana Limanın yüzündeki değişiklik dikkat çekti