Cadde Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu...

Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu...

11.09.2022 - 18:02 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu kadrosuyle Ağır Romantil filmi öne çıkıyor. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan filmin konusu da hayli dikkat çekici. Tuvana Türkay ve Onur Tuna gibi isimlerin başrolde bulunduğu Ağır Romantik filmi nerede, ne zaman çekildi?

Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu Ağır Romantik filmi nerede çekildi İşte, oyuncu kadrosu...

Ağır Romantik filminin senaryosunu Deniz Denizciler yazdı ve yönetmenliğini de yürüttü. Film 2020 yılında vizyona girdi ve sevilerek izlendi. Ağır Romantik filmi romantik komedi tadında hazırlanmıştır. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

AĞIR ROMANTİK KONUSU

Aslı üniversiteden henüz mezun olmuş, naif, duygusal ve entelektüel bir kızdır, babası Nejat bey üniversitede arkeoloji profesörü olarak hocalık yaparken, annesi Nermin ise doktorluk yapmaktadır. Tek kız olarak el bebek gül bebek büyütülen, bir dediği iki olmayan Aslı, ilişki konusunda yıllardır hayalindeki beyaz atlı prensi bekler fakat ona kavuşamaz. Onun için sevgilisi olacak erkek ince ruhlu, romantik, kibar, duygusal, ve tam bir centilmen olmalıdır.

AĞIR ROMANTİK NEREDE ÇEKİLDİ?

Filminin çekimleri, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildi. Fakat çekimler ağırlıklı olarak, Avrupa Yakası'nda yer alan Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinin yanı sıra, Nişantaşı semtinde yapıldı.

Haberin Devamı

AĞIR ROMANTİK OYUNCULARI

Tuvana Türkay

Onur Tuna

Sermiyan Midyat

Altan Erkekli

Durul Bazan

Semra Dinçer

Servet Pandur

Gazanfer Ündüz

Arif Selçuk

İsmail Nadir Bilgili

Funda Dönmez

Egemen Şimşek

Ersel Şibil

Ali Rıza Tanyeli

Mustafa Dok

Samet Denizdurduran