Cadde Akasya Asıltürkmen motosikletten vazgeçti

Akasya Asıltürkmen motosikletten vazgeçti

02.03.2018 - 07:41 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın bu kez acımasız bir ölüm makinesi olarak izleyici karşısına çıkacağı 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe) filminin galası Serap Oğuz Tan organizasyonluğunda geçtiğimiz akşam Soho House’da gerçekleşti.

Akasya Asıltürkmen motosikletten vazgeçti

Davetlilerin büyük beğenisini kazanan 'Kızıl Serçe' filmi, 2 Mart Cuma günü vizyona giriyor. Başrolde yer alan Jennifer Lawrence'ın hayranı olduğu belirten Akasya Asıltürkmen, galaya eşi Serdar Özerman ile birlikte katıldı.

Haberin Devamı

İşlerinin tam gaz devam ettiğini belirten oyuncu, “YouTube kanalım devam ediyor. ‘İnternette Tanışan Son Çift’ adlı oyunumuz da yoğun ilgi görüyor” dedi. Ayrıca bir yarışma programıyla ekranlara döneceğinin müjdesini veren Türkmen, çocuklar için yazdığı üç hikâye kitabını çıkartacağını açıkladı.

Anne olduktan sonra motosiklet tutkusundan vazgeçmek zorunda kaldığını belirten Akasya Asıltürkmen, “Daha önce kasklı, kasksız motosiklet sürüyordum. Artık kasklı motosiklete binemiyorum. Şimdi canım daha kıymetli. Çünkü bana ihtiyacı olan bir çocuğum var. Ama motosiklet kullanmayı çok özlüyorum. Şimdilik bisikletle idare ediyorum” şeklinde konuştu.