Cadde Aksiyon filmlerinin usta ismi! ‘Kule benim için final niteliği taşıyor’

Aksiyon filmlerinin usta ismi! ‘Kule benim için final niteliği taşıyor’

04.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Van Damme, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan ‘Kule’ filmi hakkında “Bu film benim için gerçekten çok önemli, final niteliği taşıyor. Filmi Bruce Lee’ye armağan ediyorum” dedi

Aksiyon filmlerinin usta ismi ‘Kule benim için final niteliği taşıyor’

Jean Claude Van Damme, Fashion TV tarafından organize edilen Miss Fashion TV Awards’ta jüri üyeliği yapmak için ve onur konuğu olarak Antalya Rixos Sungate’e geldi. Aksiyon filmlerinin unutulmaz yıldızı Van Damme yeni filminden, Türkiye hakkındaki düşüncelerine, ‘JCVD’ tekstil markasından Müslüman olduğu iddialarına kadar hakkında merak edilenleri cevapladı.

Haberin Devamı

- Türkiye’yi ve Türk insanını nasıl buluyorsunuz?

Türk insanının büyüleyici bir ilişkisi var. Türk insanlarını çok samimi ve içten buluyorum. Herkesin ayrı bir karakteri var, burada kimse birbirine benzemiyor. Bu durum bana çok farklı geliyor.

- Türk yemekleri nasıl?

Fantastik! Burada bana o kadar güzel Türk yemekleri sundular ki, hangisinden bahsetsem az olur. Özellikle tas kebabı harikaydı.

- Türkiye’den ev almayı düşünüyor musunuz?

Şimdiye kadar hep iş ziyaretleri için geldim. Her geldiğimde de çok güzel ağırladılar, Rixos’ta da güzel ağırlıyorlar. İleride belki av almayı düşünebilirim.

- ‘Kule’ filminizden biraz bahseder misiniz?

Film, Tayland’dan başlayarak Las Vegas’a kadar uzanan bir macera... Hafızasını kaybeden fakat günler sonra dövüşürken hafızasını kazanan birinin hikayesi olacak. Bu filmi izlerken gerçekçiliği hissedeceksiniz. Filmde gerçek hayatta işinin en iyisi olan şampiyon dövüşçüler yer alacak. Bunu ilk kez açıklıyorum ve ‘Kule’yi kardeşim olan Bruce Lee’ye armağan ediyorum. Bu film benim için gerçekten çok önemli, final niteliği taşıyor diyebilirim.

Haberin Devamı

- Tekstil markasıyla Türkiye pazarına gireceğiniz doğru mu?

Adımın baş harfleri ‘JCVD’yi tekstil markası haline getireceğim. Markayı güçlü yapmak için ismim mevcut. Bu işler konusunda uzman birini buldum. Marka değerimle nasıl bir şey çıkarabileceğimizi konuştuk. İlerleyen dönemlerde bunları sizlerle paylaşıyor olacağım.

- Müslüman olduğunuz iddiaları için neler söyleyeceksiniz?

Bütün dinlere karşı saygım var. Bir röportajımda söylediklerim yanlış yansıtılmış. Orada Müslüman olduğumu söylemedim, öyle bir söz etmedim.