Cadde Aladdin filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Aladdin filmi kaç yılında çekildi?

Aladdin filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Aladdin filmi kaç yılında çekildi?

23.07.2021 - 20:47 | Son Güncellenme:

Aladdin filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ATV ekranında TV'de ilk kez ekrana gelen Aladdin filmi 2019 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie'nin yer aldığı Aladdin filminin başrollerinde Will Smith, Mena Massoud ve Naomi Scott gibi isimler yer alıyor.

Aladdin filmi konusu ve oyuncu kadrosu Aladdin filmi kaç yılında çekildi

Aladdin filmi bu akşam ATV ekranında TV'de ilk kez ekrana geliyor. Başrollerinde Will Smith, Mena Massoud ve Naomi Scott'un yer aldığı Aladdin filmi 2019 yılının Mayıs ayında vizyona girdi. İşte Aladdin filmi konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimler...

Haberin Devamı

Aladdin, Guy Ritchie’nin yönettiği, başrollerini Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad ve Billy Magnussen'in paylaştığı bir Amerikan fantastik-macera filmi. 1992 yılında vizyona giren Animasyon filmi Aladdin'nin yeni bir versiyonudur.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Will Smith: Cin
Mena Massoud: Aladdin
Naomi Scott: Prenses Jasmine
Marwan Kenzari: Jafar
Navid Negahban: Sultan
Frank Welker: Abu,Rajah,Mucizeler Mağarası
Alan Tudyk: Iago
Nasim Pedrad: Dalia
Billy Magnussen: Prens Anders
Numan Acar: Hakim

ALADDİN FİLMİ KONUSU

Aladdin, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır.

Haberin Devamı

Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur...