Cadde Alev Alev Çelebi öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Cem Bender kim, nereli, kaç yaşında?

Alev Alev Çelebi öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Cem Bender kim, nereli, kaç yaşında?

29.04.2021 - 23:14 | Son Güncellenme:

Çelebi ölecek mi? Cem Bender Alev Alev dizisinde Çelebi rolü ile ekrana geliyor. Dizide Demet Evgar'ın eşini oynuyor. Yeni bölüm fragmanında Çelebi'nin öldüğü görüntüler izleyeni şoka uğrattı. Peki, Çelebi diziden ayrılıyor mu, ölecek mi?

Alev Alev Çelebi öldü mü, diziden ayrılıyor mu Cem Bender kim, nereli, kaç yaşında

 Başarılı Cem Bender, sevilen dizi Alev Alev'de Çelebi rolü ile dikkatleri çekiyor. Dizi tüm hızıyla devam ederken fragman heyecanı tırmandırdı. İzleyenler Alev Alev Çelebi diziden ayrılıyor mu, ölüyor mu sorusuna yanıt arıyor. 

Haberin Devamı

ALEV ALEV ÇELEBİ ÖLÜYOR MU?

Show TV'nin sevilen dizilerinden Alev Alev, 25. yeni bölümünde Çelebi'nin başına gelenler seyirciyi merakta bıraktı. Hastanede olduğu görülen Çelebi'nin öldüğü de ekrana yansıyor. Ancak Cem Bender'in hayat verdiği Çelebi'nin ölüp ölmeyeceği bu bölüm sonunda netlik kazanacak. 

CEM BENDER KİMDİR?

Bender, 1 Ocak 1965 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama alanında yüksek lisans yaptı.

Sultan Makamı, Seher Vakti, Saklı Yüzler, Güz Sancısı, Evdeki Yabancılar, Kurt Seyit ve Şura gibi pek çok yapımda da yer alan Cem Bender, Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan 'Alev Alev' dizisinin kadrosunda yer alıyor. 1990 yılında sinema ile tanışan oyuncu, Berdel filminde Mahmut karakterini canlandırdı. Daha sonra Sultan Makamı, Arapsaçı, Seher Vakti, Esir Kalpler, Rüya Gibi, Saklı Yüzler, Kara Yılan, Güz Sancısı, Güldünya, Labirent, Muhteşem Yüzyıl, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Sessiz, Çıplak Gerçek, Senin Hikayen, Kurt Seyit ve Şura Gülperi gibi dizi ve filmlerinde rol aldı. Cem Bender, 1.70 boyunda ve 55 kilodur. Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülü adaylığı bulunuyor.