Cadde Aleyna Tilki: Beni taklit ediyorlar

Aleyna Tilki: Beni taklit ediyorlar

31.05.2021 - 12:02 | Son Güncellenme:

Hem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, hem de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Aleyna Tilki (21), önceki gün Kuruçeşme'de bir ödül töreninin çekimlerine katıldı. Genç şarkıcı, son çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde'den bahsetti.

Aleyna Tilki: Beni taklit ediyorlar

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Aleyna Tilki, İngilizce sözlü “Retrograde” şarkısına iyi dönüşler aldığını, yeni çalışmasının hazırlıklarını da tamamlamak üzere olduğunu söyledi:

Haberin Devamı

"'Retrograde' şarkısındaki amacım dünya müzik sektörüne Aleyna’yı tanıtmaktı. Bunu da yapmış olduk. Dünyaca ünlü prodüktörlerle çalışmaya başladım. Hedefim dünya çapında taklit edilebilir biri olmaktı. Birçok dünya markası da beni taklit etmeye başladı."

Şarkıcı, yeniden oyunculuk yapıp yapmayacağı hakkında "24 saat müzik stüdyosunda kalabilirim ama yönetmenin beni yönetmesi... Bana göre bir şey değilmiş" dedi.

Aleyna Tilki: Beni taklit ediyorlar

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşan Tilki, yeni imajıyla dikkat çekti. Ünlü popçunun annesi Havva Öztel de geçtiğimiz günler de saç rengini değiştirmişti.

Annesi gibi imajını tazeleyen 20 yaşındaki şarkıcı, yaz sezonunda perçemli olmaya karar verdi. Tilki'nin yeni imajını paylaşması sonrası odasının hali gündem oldu.

Haberin Devamı

"BİRAZ ODANI TOPLASAN"
Bulunduğu alanın fazla dağınık olmasına takipçileri; "Biraz da odanı toplasan", "Odan ne kadar dağınık" şeklinde yorumlarda bulundu.