Cadde Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor!

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor!

10.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son günlerde yeni şarkısı 'Al ya da Bırak (Take It or Leave It) ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, önceki gün bir partide sahne aldı. İddialı kıyafet seçimiyle dikkat çeken genç şarkıcı, "Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok" sözleriyle meslektaşlarına adeta meydan okudu.

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor

2016 yılında dinlenme rekorları kıran 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla müzik kariyerine adım atan, 'Yalnız Çiçek', 'Sen Olsan Bari' ve 'Dipsiz Kuyum' parçalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, 'Take It Or Leave It' isimli yeni şarkısına çekilen kliple de çok konuşuldu.

Haberin Devamı

21 yaşındaki şarkıcının motosikletin arkasında ilerlediği sırada eteğini çıkardığı ve iç çamaşırlarıyla kaldığı iddialı klip, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor

"İYİ BİR SES, BERBAT BİR ŞARKI, BETER BİR KLİP"

Her adımı olay olan 21 yaşındaki popçunun şarkısı ve klibi, eleştirileri de beraberinde getirdi. Tartışmaya gazeteci Cüneyt Özdemir de katıldı. Özdemir, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince, Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm. İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir" ifadelerini kullanmıştı.

"BİLGİLİ BİRİ AMA BİLGE DEĞİL"

Cüneyt Özdemir'in, kariyerini yönetememekle eleştirdiği Aleyna Tilki'den cevap gecikmemişti:

Haberin Devamı

Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık! Bilgili biri ama bilge değil. Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz.

"ÇOCUKLAR GÖRÜNCE 'NİYE' DİYE SORUYOR"

Tartışmaya şarkıcı Ebru Yaşar da dahil olmuştu. İş insanı Necat Gülseven ile evliliğinden Hasan Poyraz ve Ebru Su adında iki çocuğu olan 44 yaşındaki sanatçı, son günlerde 'Take It Or Leave It' klibindeki görüntülerde motosiklet üzerinde eteğini çıkarıp, iç çamaşırıyla kalan meslektaşını eleştirmişti.

Ebru Yaşar, "Çocuklar görünce, 'Niye böyle çıkmış?' diye soruyor. Yanlış bulduğum görüntülerde kanal değiştirir, onlara izletmem!" demişti.

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor

İDDİALI SAHNE KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

Tüm bu eleştirilerin ardından Aleyna Tilki, önceki gün Medet Anlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Hayatpark yaza merhaba partisinde sahne aldı. Çatalca’da gerçekleşen konsere iddialı bir sahne kostümüyle sahneye çıkan Tilki, iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren şarkıcı, yakın zamanda Türkçe albümü ve yabancı bir şarkısıyla müzikseverlerin karşısında olacağını söyledi. 

"BAYRAMDA KAFA DİNLEDİM"

Bayramı yalnız geçirdiğin de ifade eden ünlü isim, “Bir dağ evinde yalnız başıma bayramı geçirdim. Kafada dinledim diyebilirim aslında. Sık sık bunu yaparım. Doğayla iç içe olmak bana iyi geliyor” dedi.

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor

"YAPILAN ELEŞTİRİLERE KAPAK OLSUN"

Son şarkısıyla ilgili de konuşan Tilki, “Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Globalde ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim. Daha ne diyebilirim ki, yapılan eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır. Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok. Ben yakaladığım bu başarıyla diğer gençlere kapı açtım aslında. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum” diyerek kahkaha attı.

Haberin Devamı

"BEN ALIŞKINIM"

 'Take It Or Leave It' adlı şarkısının klibi hakkında yapılan eleştirileri de değerlendiren Aleyna Tilki, “Evet çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadarda aklı başında yorumda bulunan var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi. Adıma hep dedikodu çıkartırlardı. Star doğunca böyle şeylerde olabiliyor” diye konuştu.  

Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor

"TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAYI SEVİYORUM"

Türkçe albümünün de dört ay sonra çıkacağını ifade eden Aleyna Tilki, “Tarz olarak sizi şaşırtacağım” dedi. Bir röportajında dile getirdiği “Tükürdüğümü yalıyorum” sözünü yineleyen Aleyna Tilki, “Tükürdüğümü yalamayı seviyorum. En güzel şey bu olsa gerek. İnsan kendi limitlerini keşfetmiş oluyor. Bunu yapacağım” ifadelerini kullandı.