Cadde Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel pozuyla dikkat çekti

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel pozuyla dikkat çekti

20.10.2021 - 17:38 | Son Güncellenme:

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, geçtiğimiz aylarda koronavirüsüne yakalanmış ve gördüğü tedavinin ardından tekrar sağlığına kavuşmuştu. Havva Öztel, sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımlarla adından söz ettirdi.

Aleyna Tilkinin annesi Havva Öztel pozuyla dikkat çekti

Aleyna Tilki’nin en az kendisi kadar ünlü annesi Havva Öztel, son pozuyla Instagram’ı salladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam eden Havva Öztel, Instagram sayfasından son yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Haberin Devamı

Sık sık verdiği iddialı pozlarla dikkat çeken genç anne Havva Öztel son olarak kasığına kadar yırtmaçlı elbisesi ile takipçilerinin karşısına çıktı. Krem rengi bir elbise tercih eden Havva Öztel, imajıyla dikkat çekti.

Havva Öztel, yaptığı son paylaşımına ise şu notu düştü, “Ve gün bitti. Gece oldu. Umut yine yarına kaldı... Bir tek kadın değilim ben, çok var bende…  Ha ince belli bardağa konan demli bir çay, ha bir dem kadehte..

Her zerremde dem var benim, her yaşanmışlığımda bir tat ve elimden alınan, hiç göremeyeceğim bir gömleğin kokusu. Demin sohbeti var hem, şerefine içilen dostları, sağlığına içilen büyükleri... Hikayelerim var her sonu bir başlangıç olan, belki de sizin virgülünüzden yakalayacak kadar sizden."

Aleyna Tilkinin annesi Havva Öztel pozuyla dikkat çekti